I wish I had a river, to skate away on.

Har agerat flyttfirma idag till Annas mamms. Måste erkänna att jag och Malin var riktigt bra på att egentligen inte göra så mycket, bara lyfta kartonger, en lampa och fotöljer. Vi äger. Nåväl. Inte mer än rätt att hjälpa till när det behövs, speciellt då man har sprungit omkring hemma hos dem ända sen jag var nio. Huga, av och till så har man nästan bott där. Ätit, sovit och bara suttit. Känner mig helt plötsligt riktigt gammal.
Det var inte så länge sen egentligen... Helvettin.

Skuttat runt lite på gymmet, loven ska utnyttjas till max. Har man tid så kan man unna sig att träna på skumma tider. Oooh. Jag vill springa i midnattssolen... Det är grejer det. Massa mygg också.

Nyårsafton imorn. Inga nya måsten i mitt liv, tror jag. Hmm... Njet, har inget nyårslöfte på G, vill egentligen inte ändra på alltför mycket just nu. Jag trivs, för stunden. Längtar till sommaren, studenten och nya möjligheter. Alla pratar om att stanna kvar ett år, jobba, komma till ro och samla sig lite innan man tar tar i saker och ting... Om man inte vill det då? Längtar bort, till nya ställen, lite nya människor, nya utmaningar och nya möjligheter. Det finns inte här, inte nu. Börjar bli dags att ge sig av.
Den dagen den sorgen, ska nöta vidare med låtarna av Sarah Mclachlan som Ida skickade igår. Tanten har en grymt fin röst.
Tjing.

Fibrer is the shit.

Jag och skidorna har gjort lompisskogen osäker idag. Mestadels för att jag faktiskt inte har en aning om hur jag ska komma fram snabbt, snyggt och smidigt, helst utan att ramla. Men det går, långsamt men säkert. Det ser icke vackert ut, det gör oftast jäkligt ont, men fy fasiken vad KUL det är. En vacker dag, då jäklar ska jag och skidhelvetet komma överens. Vänta bara. Hoppas kanske bara inte, alla kommer ihåg mina skills på skidorna i Tarfala förra påsken. Yiiiihaaaaw! Bara man har roligt så... :P

Hur kommer det sig att alla gamla Hajen filmer är så fruktansvärt usla? Var t.o.m. roligare att läsa i biologiboken, och då äre riktigt illa. Rekommenderar den till personer med sömnsvårigheter, den och så kan man få läraren som bonus. Då sover man som en stock. 2.5 år med fisk-Per har satt sina spår, jag kan numera officiellt sova på allmänna platser utan problem.

Hade en jättebra idé imorse, men den glömde jag bort innan frukosten. Illa det hära, mycket illa. Måste komma på den snart igen tycker jag. Måste skriva lite kom-ihåg lappar också... Ringa och boka lite tider till primärvården, faktiskt inte den sk. "astman" den här gången :P Jag satsar numera riktigt hårt på en knöl på en sena till ett finger. Känner på mig att det är nått riktigt fint, och man ska ju passa på att gå och få saken ur världen då det fortfarande är gratis. För gratis är gott. Usch, hemsk människa Emma, HEMSK!
Voi. Börjar känna att det är läge för en rostad fullkornsmacka med lite hushållsost på. Alla läste ordet fullkorn va? Jobbar på det där med att  vara nyttig, men det är så förbannat tråkigt. Nyttig mat ser grå ut, men det blir nog bra det här. Fibrer is the shit.

The quiet place.

Så var julen över. Thank you. Den är smått jobbig, på sitt eget sätt. Kravet är myspys, tända ljus, stämning så det pyser över... Och när ingenting blir som det "ska" vara, så kraschar faktsikt allting. Föredrar påsken, då är det massa solsken ute. Och tösnö.
Nåväl. Jag har fått ett nytt underställ som ska invigas idag. Äntligen. Mitt gamla är så snuskigt att det snart kryper uppför trappan. Då kan det få bo under min säng.

"Spinning further, deeper
I know you're out to try me
I'm not in this to be a slave
Push the dirt
Make me feel
Locate what swallows life
Night bird you build my world

Drown the monster
Make all bad dreams go away
Whatever it takes to keep your hands free
Open scars
The quiet place
All the bridges fall to the ground
And you say you sacrificed
And then I close my eyes"

Ska pallra mig ut i snön, men först en riktigt sen lunch. Eller en tidig middag? Hmm. MELLANMÅL! Där har vi det. Perffa.
Nån annan som är rastlös?

Det är mörkt.

Jullov. Äntligen. Bara jag som har längtat sen oktober? Nå voi. Det bästa med julen är inte julklapparna, granen, maten eller allt godis. Det är faktiskt vintersolståndet, för nu blir det ljusare. Jag vill ha vår. Slaskpölar, värme, skidåkning i fjällen, SOLSKEN... O ja. Sen skulle sommar sitta riktigt fint också. Behöver en ny bikini.

Har varit ute och halkat i skogen. Hälsat på en jättesöt liten pointervalp också. Massa vovvar i skogen. Finns en Irländsk setter vid namn Molly som brukar skutta lite, sen så har vi en liten baconfräs som luffsar efter om inte matte är snabb nog att hugga tag i honom. Hittade en kisse en gång också. Den tassade så fint att jag bara var tvungen att klappa lite på den. Kissemissen var social hela sommaren, sen försvann den. Djur är fina grejer. Jag nöjer mig för stunden med en otacksam liten ödla, men charmig är han :P

Ska pallra mig i duschen, sen rota fram en banan och ett glas fil.
God jul för fasiken :D

Du luktar.

Så har vi kuggat Matte C. Jättekul med tre och en halv timmes suddande och knattrande på miniräknaren. Men men. Shit happens, och nu äre JUL :D Nästan iaf, en fjuttig skitlektion imorn, och så gymmet efteråt., sen tar jag lov och kastar in handduken för två veckor.

Du äcklar mig, för det du gör mot alla jag tycker om kan jag aldrig acceptera. Du är misslyckad som människa, och på ett sätt är det synd om dig, för du har ytterst få som kan stå ut med dig. Det finns en anledning till att jag inte vill se dig i ögonen.

Voi. Ska klinka vidare på gitarren och kolla igenom lite bilder från igår. Var ute och kravlade i en snödriva med stativ och allt. Kanske blev nått av det.

I'm ready to go.

Sitter med käften full av äpple och lyssnar på All Saints - Rocksteady, och ja... Den är sååå BRA! Thessan räddade dagen för min del, jag har längtat efter den i över en månad. Och jag kan faktiskt erkänna att jag är en aningen tragisk, men bara lite. Är faktiskt första låten, någonsin, med All Saints som jag kan komma ihåg att jag gillar. Så det är inte så hemskt :P Sen så går vi inte in på vilka skivor jag har i garderoben... Eller nämner all metal som har invaderat min dator. Huuuuga. Ska rensa under julen.

Måste slå in julklapparna till Joel imorn, så att han får dem innan han försvinner till stugan över helgen. Ska förbereda mig mentalt inför fammos fruktade jullunch... Det finns en anledning till att jag och bror brukar äta innan vi åker dit. Inte för att vara elak mot gammeltanten, hon försöker faktiskt varje år, men hennes finska kållådor i kombination med den där jäkla sillen som hon envisas med att lassa på min tallrik är motbjudande... Ibland så är det inte bra att ha massor med finnar i släkten. För vem kom egentligen på att man kan ha kål- och morotslådor på julbordet? Bara jag som vill införa makaroner till köttbullarna?
Nåväl. Ska bli så fucking skönt med lov att det inte är klokt. Jag längtar så att jag får ont i magen.

Har varit på stallet och klappat på sötpållarna. Fick Frassemannen. Han måste också längta efter julen, för han var nästan pigg idag. Hallegosingen på gammelbubben, för söt är han fanimig då han faktiskt försöker i öppnan.
Pälsisar är så underskattade. Var hade man gjort utan alla pållar, kissekatter, vovvar, niner och marsvin? Precis... Vi hade alla suttit med små ilskna ödlor. Och det är inte värt, tro mig :P Nog för att Felix är lite söt, men iaf.
Nu ska jag tvätta kläder och äta en macka. Kurre pratar med mig. Tjing.

Howdijuligenföfan.

Återigen måndag, men det faktum att det är SISTA måndagen innan jullovet gör det hela uthärdligt. Sweet. Skrev bort det absolut sista provet i miljökunskapen idag, återigen ett litet halleluja från min sida. Fy fasiken vad miljökatastrofer nerkraffsade på papper är tråkigt.
Nationella i matte C på torsdag, självklart så kommer vi ju att spika skiten. Oh yes. Eller så inte. Matte är verkligen inte kul när man inte förstår det, but hey... Det firrar sig, för dum som man är så är det matte D som gäller efter jul. Yiiiihaaaaw! Den dagen den sorgen.

Vad jag egentligen ville få sagt med det här inlägget var faktiskt ett: jäkligt bra jobbat, till alla snuttiga esteter. Och tack för glöggen. Ibland så känns det så där lagom spännande att ens eget projektarbete handlar om flytten av stadshus och kyrka. Så förbannat tråkigt att man faktiskt somnar av bara tanken, men det firrar vi. Absolut. Mentorn tycker om det, och det är det som räknas. Visst Hanna? :P
För övrigt så är inte glögg gott. Det luktar konstigt och smaken är påträngande sötsliskig. Vad är grejen med nötter i allting? Hmm.

Nåväl. Ska pallra mina mig till soffan med matteboken och min supersnajsiga miniräknare och kolla Cityakuten. Så spännande.


Massa snö.

Så var det lördag. Oh happy day. Har drömt sjukt skumma drömmar, dammsugit halva huset (ibland är det tur att bror finns och kan ta andra halvan), inte klokt vad alla jäkla blommor ska tappa blad då jag kravlar omkring på knä och försöker komma åt i hörnen. Få se nu, hann med att dammtorka också innan jag luffsade ut i skogen. Fy FAN vad kallt det är. Fast man springer faktiskt fortare då det känns som att ansiktet fryser sönder. Alltid något.

Är fortfarande irri sen igår. Fattar faktiskt inte att det finns så sjukt gnälliga människor. Visst. Jag gnäller själv förbannat mycket just nu, men jag erkänner det själv också. Var riktigt länge sen jag faktiskt har velat slå in pannbenet på nån, krossa näsbenet och riktigt se blodet forsa... Fy fan. Men nej, sånt gör man inte. Man fräser, slår knytnäven i väggen så att knogarna knakar och går därifrån.
Om allt ska kretsa kring ditt välbefinnande, ditt liv och allting vad du måste göra hela tiden, så går jag och petar in ett par öronproppar och tittar in i väggen, för du och ditt gnälliga ego gör mig spyfärdig just nu.

Ska kila och duscha, sen rota fram allting som jag ska läsa igenom innan middagen. Hmm... Mat. Hungrig.


Nog äre.

Ännu en otroligt spännande torsdag... Tycker det är halvt omänskligt att tvingas vara pigg redan halv åtta på morgonen då man står med en surig ponny i stallet och ska sadla. Sen, efter ett hugg eller två, så tittar hon så sött på en att man bara måste krama lite på henne. Hoff. Djur. Ska hälsa på Joels späckboll till katt ikväll. Lillpuff är en riktigt charmknutte, bakom all päls.

Min hals visslar. Fränt va? Men ingen astma enligt senaste läkaren, irriterade slemhinnor. Pöh. Nässpray is the shit, kommer alltid att vara det också.

Nå voi, funderar på att snabbplugga lite om miljökriserna i världen. MSP är så dödligt effektiva i kampen mot klimatförändringar, farligt avfall och allt annat. Vi läser böcker. Jippi.
Hey... Nån som har bilderna på guldfirrarna som vi fotade i lördags? Måste fixa ihop ett krya på dig- kort till fisk-Per.
Jul nästa vecka. Stress, fast ändå inte. Eller jo, nationella i matte C nästa vecka, sen blire D också innan sommaren. Hoff, ibland känner man riktigt hur fel man har valt. Nå voi hei.


Rip your heart out duuuuude.

Hoff. Ett stort jäkla hoff. Det är förbannat tungt dagen efter. Har varit på församlingshemmet klockan 10 och varit smått seg i skallen under en hel jäkla jullunch. Blev absolut inte bättre med massa galna ungar och dans runt granen.
Men voi helvettin, det var ju som kul igår. Så då får man ta skiten dagen efter med stil. Alla har bokstavligt talat hällt i sig, så jag tänkte vara snäll så här i juletider och köra Cääry och alla flarror till glasåtervinningen.
Vem som än drack upp det vidriga vinet igår, thank you!
Repris förväntas TIDIGAST till nyår.

Är som öm i vaderna efter joggingturen med tha loveli My igår. Fasiken vad den hunden är galen. Snabbt går det också. Så söt. Så kickade hon skiten ur nån stackars ruffstuffs vid namn Turbo. Pinsamt värre.

Nå voi. Nu ska jag vara effektiv och leta upp lite braiga hörlurar till min  förstärkare. Papps gillar idén av att slippa höra mina tappra försök till gitarrsolon sent på kvällarna, så jag räknar kallt med sponsring av det här projektet.
Smell you later raringar.

God damned space night.

Har kickat skiten ur mina armar och ryggen på gymmet. Ibland är det härligt då svetten rinner i nacken och längs ryggraden. Nå jo... Imorn blir det att pallra sig ut en sväng. Halka omkring i några kilometer, funderar nästan på stagga eller Luossa. Voi.

Och inte fasiken blev Christer Fuglesang uppskjuten inte. Vi satt där, apatiska med kliande ögon och vrålstirrade på en storbilddskärm och väntade... För fasiken... Fem ynka minuter kvar, och pang så var vädret uselt. Voi voi, nåväl. Han kommer väl upp i helg dårå.
Enda roliga, förutom en ledig fredag, var busschaffisen. Konstigare gubbe får man leta efter, har aldrig sett någon ramla så snyggt på ett trappsteg :P Eller vara så fullkomligt förvirrad så att man skrattade klockan halv fem på morgonen. Ösch. TRÖTT!
Och vad fasiken är det med snöröjningen i stan egentligen?! Ska vi gräva tunnlar i drivorna för att ta oss fram? Ska morra folk i öronen om det här ett bra tag till, iaf tills det slutat snöa.

Hungrig. Äta. Duscha. Soooova. Tjing.

Isn't it lovely.

Upprörd? Näe. Irriterad? Jo. Om folk inte kan göra saker för mig, så tänker jag fortfarande göra saker för dem, så enkelt äre. För jag vägrar vara den som inte ställer upp då det behövs. En jävla gnutta självuppoffring gör faktiskt inte ont. Svårt att förstå?

Har funderat lite igår, någonstans i mitten av mitt tappra försök till att plugga Nk. Livet påstås vara monofyletiskt, dvs, det har uppstått en gång, och allt liv har därmed samma ursprung. Men om jag nu sätter mig i ett laboratorium och geggar ihop massa ämnen och får dem att reagera med varanda på ett sådant sätt att slutresultatet blir någonting som kan föröka sig, dvs, den lever. Har jag då skapat någonting helt nytt som då absolut inte kan räknas till den monofyletiska grejen?
Lovar att det här är helt vrickat och att det antagligen inte innebär ett skit, men det är kul att tänka då man inte vet. Kanske bra idé att fråga nån. Eller... Nä. Fast då är ju iofs min nya, sk. levande organism uppbyggd av samma ämnen som redan finns. Hmm. Glöm vad jag skrev.

Ska dela ut reklamblad åt stallet, detta jäkla "frivilliga" arbete man ställer upp på. Enkelt för dem att bara sätta ut alla tidningar och papper på folk som ränner där, då det inte finns frivilliga. Ösch. Men det blir bra det hära. Ska cykla till skolan efter elva, space night på IRF då första svensken ska upp i rymden. Inte alltför kul, men visst, dit ska vi. Så jo. Ska klinka vidare på min gitarr, har hittat en Pink-låt som var lite kul. Synes.


Voi satana snöhelvete.

Vem i självaste helvete har beslutat att man inte ska ploga vägar och gångstigar i den här förbannade staden? Är det seriöst någon ynka människa som tycker att det är kul att plumsa omkring i djupsnö eller att slira med cykel och bil? Seriöst... Det här är SJUKT. Spara pengar på nått annat för i helvete.

Och nu när vi ändå är igång den här fullkomligt usla tisdagen, så öser vi ännu lite mer tycker jag.
Misstänker starkt att många är grymt frustrerade över den sk. skolledningen. Ursäkta mig hära, men varför får killar göra saker som tjejer aldrig ens får tänka tanken på? Är det så jävla hemskt om tjejer kör på bar överkropp på en bild? Nå nä. Så länge det sker av egen fri fucking vilja så är det väl inget fel med det.
Jag säger bara ett stort jäkla HOFF. Och skolledningen kan gå och fucka sig i röven. För det är inte okey att jämföra sånt här med nått i stil med "Horor fattar ju också ett eget beslut om att gå på gatan." Ursäkta mig så jävla mycket, men sist jag kollade efter var ingen av mina vänner prostituerade.

Ska läsa igenom alla papper och sidor om evolutionen... Har somnat en gång, och jag lär göra det igen, men det ska ju gå att ta sig igenom 20 sidor innan torsdag. Hoppas jag. Det fixar sig. Det mesta som har med naturkunskap, biologi och kemi brukar faktiskt vara hyffsat intressant, men det här är ett fett undantag. Ösch.
Nåväl. Ska skala mig en tredje mandarin och hinka i mig två glas vatten hära. Lev väl.

142495-1


Reinfeldt. Eller?

Jofan, det snöar. IGEN. Räcker det inte snart? Snöslisket är tungt att gå i, cykeln slirar, skorna blir  blöta och en dålig dag blir bara sämre. Usch.
Dagens mission: ljuga ihop hur absolut underbart MSP är. Tror inte killen gick på riktigt allt vi bredde på, men om lite gick hem så äre ju alltid bra. Och så vare ju Reinfeldt. Vad är den stora grejen med honom? Han är stadsminister, och det var visst allt. Är långt ifrån insatt i politik, men fortfarande... What is the shit?
Var ungefär lika roligt som att träffa förra utrikesministern, fast med lite mer fotografer närvarande. Bottennapp med andra ord.

För övrigt så är jag smittad med esteternas uppror. Allt jävla gnäll om hur rättvist och fint samhället ska vara, och det är väl en självklarthet att det inte ska vara någon skillnad mellan tjejer och killar? Eller? Har jag missat nått?
När man börjar göra skillnad på kön, nationalitet, sexuell läggning osv. då är det fanimig på väg utför. För vem har rätt att bry mig om jag är en transsexuell libanes som har invandrat via Norge? Det är väl ändå inte hela jävla världen bara jag funkar som folk och inte är socialt missanpassad?

Sexistiskt hit och sexistiskt hit. Shit the same. Alla har ju en egen fri vilja, och har man tagit ett beslut så har man det. Sist jag tittade efter iaf.

Ska äta makaroner och pallra mig ut i snön och springa. Lär sluta med att jag kravlar och svär, men nått borde det ge.
Sen är det Cityakuten! Hell yeah.


Höger öga kliar.

Är tydligen första advent idag. Jag tror jag har grova problem med minnet hära... Kommer inte ihåg någonting som är viktigt längre. Ska börja med mina knallrosa post-it lappar så fixar det sig. Fast ändå.... Advent är inte en så stor grej :P Förutom att man käkar lussbullar, och ja, jag planerar att peta ut alla russin. Inte gott i bullar.

Har hittat massor med roliga grejer på datorn. Ensiferum - Eternal wait. Så där smått mysig med lite akustiskt plink som övergår i nått helt annat. Hoff. Musiksmaken är usel, but that's fine with me. Metal är lite underskattat ibland, men inte ofta. Ska rota fram min pop senare, behöver det.
Ska peta ihop lite engelska till Matsilainen så är det  bortgjort, och invänta träningsvärken från gymmet. Känner mig nästan, men bara nästan, lite hurtig.
Oh! Apocalyptica ^^ Jag hittar massor med roligt hära.

Smell you later.


You know my name.

Känner mig så där fruktansvärt djup att jag inte är djupare än en grund vattenpöl på garageuppfarten.
Undrar om engelsmän äter lika mycket makaroner som vi gör? De kanske käkar potatis eller spagga istället? Det här måste jag ta reda på. Faktiskt.
Visst ja... Skulle ju vara effektiv idag och firra bort massor med grejer som måste göras, men ooops, gitarren var så mycket roligare, som vanligt. Jag kan fasiken spela Last christmas nu, så det kanske inte var helt bortkastad tid. Säger vi som. Kul äre iaf.

Har tandlossning igen, I can feel it. Sen att alla andra säger att det bara är nått fånigt som att jag har tuggat på mig själv eller borstat tänderna för mycket spelar ingen roll. En sann hypokondriker lyssnar inte på sånna dåliga bortförklaringar ^^ Såklart det är tandlossning, jag tror nästan på mig själv.

Oooh, final i Idol ikväll. Eller... Inte så mycket oooh faktiskt, jag ser mer fram emot Hey Baberiba. Så fruktansvärt kul :P Min dåliga humor riktigt pöser över idag. För idag är det en bra dag. Projektrapporten är  sparad på en fungerande användare, bilder är scannade och inpetade på rätt sidor också, fint väder och faktiskt riktigt kul att cykla när det inte är två meter snö på gångstigarna. Hell yeah... Skönt med helg, som alltid.

Oooh! Och nu äre oooh på riktigt. Nån som är på en skidtur sen till våren? Tänk vad kul va :P