Lågt, lägre än Glocalnet

Min benhinna är öm, och nä, det är fan inte det minsta roligt. Har aldrig haft problem med dem förr, bara knän, fötter och en överansträngd lårmuskel. Ska sura lite för det här... Blir att vila en dag eller två, sen jääävlar! Eller... Skidor. Det borde gå. Smart jag är. Höhö. Självironi is the shit.

Har stressat arslet av mig helt i onödan idag, har riktigt glidit fram på cykeln i backen vid lassa. Måste fixa bromsarna, annars kommer vänster skosula vara söndernött inom en snar framtid.

Nu, gott folk, ska jag gnälla. Oooo ja.
Det finns rätt och fel. Right? Saker som regleras av skrivna lagar, och saker som man bara ska fatta att inte göra. Det finns grejer som jag anser vara moraliskt fel, nått i stil med sociala självmord. Är det rätt av mig att anta att andra människor har samma värderingar som mig? Mjaa... Men jag trodde verkligen att du hade det. Inse att du gjorde fel, både i mina ögon och i många andras. Blir det läge att välja sida, så kommer jag inte att stå på din.  Absolut inte. Du sårade någon, någon som du påstod dig tycka om, på ett otroligt lågt och KORKAT sätt. Skyll dig själv. Vi gör val i livet, och jag tycker du valde jävla dåligt.
Fuck you för fan. Jag är less på att höra att det är synd om dig. Gör nått åt det då. Skyll fan inte på andra, and don't kill the messenger.
Och hade du gjort det där mot mig så hade jag aldrig velat se dig mer. Väx upp, tänk på andra nån jävla gång.

Ain't no sunshine

Måndag. Men faktiskt en helt okey sådan också. Har nästan förstått nått av alla vinklar som ska visas med sinus- och cos-kurvor. Klinkat lite amatörblues på en skrikande gitarr på musiken. Och nä, det lät inte fint.
Så var det tandläkaren, två röntgenplåtar och massa petande senare så såg visst allting bra ut. 18 år utan hål i tänderna, jag börjar undra när det ska gå utför. Ooh... Folktandvården har för övrigt upplyst mig om att tandläkarvården inte längre är kostnadsfri för min del, tack och hej. Men jag fick fan en gul tandborste :P Inte illa.

Ska snart pallra mig ut och springa en sväng. Tänkte hälsa på Polsk Riksdag på vägen. Äre Polsk Riksdag fortfarande eller har ni bytt namn? Kan ju inte puffa för er om ni byter namn ju. Tänk på min
 t-shirt ;P
Sitter med gitarren och försöker mig på Ain't no sunshine av Eva Cassidy. Den är bra, riktigt deppigt bra. Och svår. En stålsträngad hade inte suttit fel just nu, bara för att de klingar så fint.

142495-25


Ytligt, jag vet.

Sitter och skriver om så sjukt intressanta saker som hur man prissätter miljön. Oh yes, snart klar också. Min skogsbärsfil hägrar borta i kylskåpet, har bara tre frågor kvar innan jag får antasta den. Hungrig. För övrigt så har jag en lätt panik över att mina naglar närmar sig 2 mm, det har inte hänt sen... Hösten i tvåan, det är 1.5 år sedan. Det var nångång då som jag fick för mig att spela gitarr, det var dödsstöten för naglarna. Stallet hjälpte också till. Spännena på träns, sadlar och täcken i kombination med bufflande pållar knäckte nagel efter nagel på mig. Men, och nu kommer ett stort men hära, jag tänkte som testa en grej. Plektrum is the shit, absolut, men tänk vad kul om det går att plocka på strängarna så där fint med naglarna istället? That's my mission. Kommer att misslyckas, nagelsaxen ser väldigt lockande ut måste jag erkänna. Men kanske värt att testa iaf.

Djuuupa ämnen tas upp idag, indeed.

Nå voi. Ska lyssna vidare på Avril. Just nu äre Nobody's home som gäller här hemma, lite söt. Fan. Visst ja, miljöpolitiken väntar på mig. Ordet politik är skrämmande tråkigt. Vem fixar kurser i ämnet och tvingar stackars elever att läsa sånt? Hoff.

Underbara Cher

Fortfarande kallt ute, riktigt kallt. Knatade till Folkan utan täckisar, det har inte hänt sen oktober. Ingen känsel i knäskålarna efter 6 minuter, sweet. Men det var fan värt det... Härliga, underbara Cher! Dark lady, nån produktion av jag vet fan inte vilka, men det var massa massa massa Cher-låtar. Sånt blir jag glad av.
Har lyssnat sönder pappsens samlingsskiva sen jag var 14 år. Vissa grejer sätter sig, för mig är det HIM, Cher och Nightwish. Lite Beatles också kanske. Resten har kommit på senare år. Och det är så bra grejer det hära...
O ja. Ska pallra mig till Joel lite senare, när jag har ätit och duschat. Tänkte passa på att utöka hyllan med CD-skivor lite grann också. Man ska passa på när man har chansen.

Har roat mig på stallet med resten av alla som läser C-kursen i ridgym, dvs. tre stycken till. Vi har skrämt pållarna med tumstockar för att måtta hur stora spiltorna är. Stackars sur-Creme blev rädd. Ojojoj. Tsss.
Å så blev det lite gitarr, som vanligt. Fast nu blev herr gitarr offret. Akustiskt är praktiskt och lite fint då man inte orkar plugga in annat i förstärkaren. Jag är slö. Inte lat, men slö när det kommer till vissa saker.
Finns inget värre än riktigt lata människor. Sist jag kollade efter så dör man inte av att motionera lite. Eller? Fel att gå utan att gnälla? Sluta gnäll om hur jävla långt det är till stan från skolan.... För det är inte långt, absolut inte.

Sjukt mycket att göra

Matteprovet avklarat, G+ lyckades jag och formelsamlingen fixa. Kändes som att det hade kunnat gå bättre om man bara hade tagit sig tid att faktiskt räkna och förstå, men det får satsas till nästa prov istället. Om man orkar :P Motivationen är fan inte som den har varit.

Har gnällt till Joel om hur sjukt mycket skit alla lärare verkar pracka på oss just nu. Ska skriva klart engelskan ikväll så att Matsilainen blir glad, miljöpolitik till fredag, lite till miljöpolitik som ska lämnas in nästa tisdag, prov i HAHA, just det, miljöpolitik nästa veckas fredag. Visst ja, får ju inte glömma svenskan. Det här kan bli riktigt spännande. Har glömt nått nu... Hmm... Haha! Ska ju fasiken skriva en grej till ESV:n också. Lovely.
Fixar bort engelskan idag iaf, innan jag rostar en macka och läser Aftonbladet.

Så vare stall också. Har stått och kraffsat Coffan i pannan och kliat på öronen. Den hästen är charmig, och förbannat snäll.

142495-22



Tadaaa! Skåda Laser, Lisas absoluta favvopålle ;P Jag och Hanna fotade på ridbanan i höstas för att rama in sisådär tre veckor efter Lisas födelsedag. Men det är ju tanken som räknas. Right?


Uppdrag bollplank.

Härliga, underbara måndag! Eller så kanske inte riktigt, men vi kan låtsas lite. Absolut.
Hanna har kidnappat mig som bollplank till hennes analys om Cubakrisen 1962, otroligt ointressant. Min standardkommentar just nu är "Hmm, mmm..." Skönt att inte läsa historia B, fast sen så valde jag kemi B och matte D, så jag får fanimig skylla mig själv sen då Hanna sitter och asgarvar åt mina problem med trigonometrin. Det fixar sig, matteprov imorn, men det är luuugnt.... Om man ljuger lite så kan man få några poäng.

Jag har en skum träningsvärk i benhinnorna idag. Jävla hopprep. Måste testa att hoppa mer tror jag.
Ska fila naglarna innan lunchen, hittade en nagelfil i skåpet. Oh happy day!


142495-20



Alternativt.

Vi fryser ihjäl, det är så kallt, stackars barn, men snart blire varmt... Ska vi tro på det eller? Det är fasiken illa när man fryser om knäskålarna.
Har blivit upplyst om hur sjukt dåligt det är för luftrören att springa utomhus då det är snorkallt också. Så jag tänkte vara smart och köra på alternativ träning. Jajjemänsan! Så jag bytte om till träningskläder, fixade rätt hörlurar till MP3n och rotade fram ett hopprep. Jäpp, precis, ett hopprep.
35 minuter senare rann svetten och jag hade sedan länge tappat räkningen på hur många tapp jag fick per låt som spelades. Dagens insikt: Jag är sjukt usel på att hoppa hopprep. Plus att mina benhinnor har tagit stryk :P men det som inte dödar det härdar! Imorn springer jag fan. Fast det var komiskt om inte annat :P

Ska kolla lite på matteboken och äta en banan innan jag går och lägger mig. Förresten... Jag har tänkte lite till idag. Spännande värre det hära... Iaf... Vars var jag? Jo, fortfarande inne på det där med att folk inte tänkter på konsekvenser. Allt man gör påverkar nått annat, det är som att kasta sten i en sjö. Massa ringar på ytan, men inte bara det... Botten och djupet förändras ju också, en ny sten ligger där bland alla gamla. Ni förstår säkert vad jag menar. Låtsas.
Vafan vafan... Matte, så var det ju. Synes.

Woff.

Träningsvärken är ett faktum. Det gör ont, och jag njuter. Har varit ute i skogen och joggat längs spåret ner mot Tuolla. På ett skumt sätt så finns det inget bättre än att bara se träd och någon enstaka skidåkare. För är det inte frihet att springa bara för att få tänka på annat? Benen går på autopilot och man får tid att vara ensam med alla tankar. Djupt, men det funkar faktiskt för min del. Är så fruktansvärt lättroad att träden inte har lyckats tråka ut mig än :P Praktiskt.

Var "ut" med Hanna igår. Vi satsade på att vara nyktra bland alla som inte var det på Vinterferren. Var... Intressant, om inte annat. Sjukt hög musik. Eller vad säger du Hanna? ;P Och massa blod på golvet, slagsmål och dryga idioter. Men så finns det ju alla som blir så där söt-fulla :P Det är lite gulligt.
Ja voi. Massa intriger var det också. Det finns vissa människor som inte verkar fatta någonting av handlingar och konsekvenser. Saker och ting kommer att sluta riktigt illa om det inte blir ändrig på sånt. Jag börjar tvivla på din sk. tankeförmåga, faktiskt. Hur gammal är du? 13 och mitt i trotsåldern? Eller kanske 20?

Ska räkna matte och kolla på Melodifestivalen och vara RIKTIGT tragisk. And I like it.

Så vare fredag.

Det finns inget mer störande än då baslådor mullrar dåligt. Min otroligt B-iga lilla låda som dessutom fungerar som stöd åt min fallfärdiga digitala klocka sjunger på sista versen tror jag. Men vad är musik utan bas? Tragiskt det här... Kanske kan spana upp om inte söt-Joel har en gammal som han kanske vill bli av med... Bra idé det hära.

Ska pallra mig ner till duschen, måste bara först hitta lite kläder som inte är mjukisbrallor (Hannas order) :P Jobbigt det hära. Men vafasiken.
Trött, trött och lite orkeslös kanske.
Joggade igår. Det är fan riktigt kallt då inte bara ögonfransarna fryser ihop, utan då man dessutom snyter ut isklumpar efter tre kilometer. Riktigt vidrigt :P men jag kom fasiken runt min runda! Får satsa längre distanser då man faktiskt kan vistas utomhus utan fyra par tröjor. Uscha. Kyla är inte min grej.


Nobody's side

"Everybody's playing the game
But nobody's rules are the same
Nobody's on nobody's side
Better learn to go it alone
Recognize you're out on your own
Nobody's on nobody's side

Never take a stranger's advice
Never let a friend fool you twice
Nobody's on nobody's side
Never be the first to believe
Never be the last to deceive
Nobody's on nobody's side
And never leave a moment too soon
Never waste a hot afternoon
Nobody's on nobody's side
Never stay a minute too long
Don't forget the best will go wrong
Nobody's on nobody's side"

Pastime paradise

" Proclamation
of Race Relations
Consolations
Integration
Verification
of Revelations
Acclamation
World Salvation
Vibrations
Stimulation
Confirmation......to the peace of the world
"

Sitter och lyssnar på Stevie Wonder - Pastime paradise. Idag var det inte läge för skrik, sjukt mycket bas eller annat som låter. Njet. Idag blev det annat. Tänkte gå igenom skivan som jag har petat in på datorn och läsa biologi. Prov imorn, och nej, jag kan faktiskt ingenting. Få se nu, det handlar om nervsystemet, hormoner och ögat. Yay! Precis sånt som sätter sig så jävla fort också... Eller hur... Pöh. Nå man får skylla sig själv då man inte har petat fingrarna ur arslet och tagit tag i allting tidigare. Men det här fixar sig... Hoppas jag.

Känner att den "gråa vardagen" tränger sig på. Den här veckan har varit skum, riktigt konstig på många sätt. Vem trodde att en enda människa kunde betyda så mycket, på ett litet sätt, för så många?
Det är läskigt. Döden är någonting så oundvikligt och "främmande" att man glömmer bort att man själv ska försvinna nångång.
Nåväl... Är klar med min begrundan på livet för stunden, ska plöja igenom alla jäkla stenciler som Pär skyfflade ut innan jul. Urk. Synpurpurmolekylen spjälkas när den träffas av ljus --- > en nervimpuls uppstår. >.<

Usch.
Min snuttis till elgitarr har nya strängar btw. Den klingar fortfarande riktigt fint, trots att allting har stämt ner sig. Riktigt söt är den också, med tanke på att det var jag som våldade bort de gamla strängarna och petade dit de nya. Jag repade inte ens lacken lite, å det är inte illa :P

142495-19


Lite blä kanske.

Nu är det tragiskt igen... Hanna fotar självporträtt, jag funderar på att gå på toa... Sjukt vad spännande vi har det på alla jävla MSP B-lektioner. Verkligen... Varför kan vi inte bara få göra någonting som vi kan förstå? Datorer är inte ens lite kul då det är error stup i kvarten. Jag ska fan aldrig bli tekniker. Najnaj, ska vara så fruktansvärt fräck att jag skaffar mig nån som kan det här.
HOFF!! Ät bajs.

Är dessutom sjukt irriterad på att folk inte fattar att visa respekt för andra. Hur jävla kul är det då man blir dissad och i princip nertryckt då andra ska vara egotrippade? Visst, alla sätter sig själv först i vissa situationer, men det finns en gräns.
Vad hade du sagt om jag hade gjort så mot dig? Jo, du hade spenderat minst tolv minuter på att skrika dig hes, och sen pratat om det i tre veckor. Kul grej. Väx upp, för just nu är du inte bättre än kidsen i lågstadiet.

Ska flumma vidare med alla jäkla analyser på Norrbottens järvbestånd. Hanna har flippat lite nu igen, kan bli riktigt roligt faktiskt :P
Tsssss.

Tsss...

Vet ni... Jag har bakat. Och det var inte nådigt. Gud välsigna Kattis som hjälpte mig... Annars hade det inte ens blivit en smet. Köket och jag fungerar inte bra tillsammans, det enda jag kan är att diska och torka diskbänken. Tragiskt är bara förnamnet. Och det blir inte bättre av att papps ska utvandra landet imorn, detta innebär att jag och bror tvingas till matlagning... Förstår ni? Matlagning... Det blir fan falukorv resten av veckan, kanske lite köttbullar också.
Dagens andra tragiska grej, efter bakningen, var den påtvingade sången på musiken... Jag kan inte sjunga, så enkelt är det. Tänk på en brölande get med kolikanfall... Där har ni min sångröst. Tadaaa! Fint va? Eller så inte.

Ska hoppa vidare och läsa lite biologi så att jag kan skriva bort sista provet på fredag. Äckligt skönt att få bort en till kurs :P
Voi. Helt enkelt voi.

Vår snart?

Solsken! :D Iiiiiiih. Sånt blir man glad av, synd att det försvinner innan fyra bara, men det blir väl bättre om några veckor. Jag vill ha tösnö, massa solsken och slaskiga gator, helt enkelt VÅR.
Har hajkat runt i skogen ner mot Tuolla på skidor idag. Längdskidor är inte min grej, blir omåkt av varenda pensionär på hela Lompis, men shit happens :P 8.5 km senare så var jag iaf nöjd för dagen och halkade hem.
Voi. Ska tvätta träningskläder på löpande band efter maten, eller om jag tar det imorn kanske... Nä... Ikväll. Och läsa igenom några sidor om New Age, plus lite biologi så att jag lurar mig själv att jag är effektiv.
Nu: middag! Smell you later.

Kissemisse.

kisse

Mosters söta kissemisse, och en lite mindre söt bror, från i somras.
Den rynkiga kissen var lugnt en av de charmigaste kattanterna jag har träffat.


142495-17


Joels superkisse Puffis, the one and only.
Klumpig, fluffig och äckligt söt. Jag tycker om!











Massa jävla blä.

Håller på att packa. O ja, igen. Den här gången bär det av till Luleå och stålverket. Ska verkligen blir helt sjukt spännande... Stål har ju fascinerat mig sen jag var typ fem år gammal... Eller så inte. Känner för att slå näven i väggen och skrika så att ungarna hos grannarna vaknar. Men nej, inte nu. Blåslagna knogar gör sjukt ont och jag har redan ont i halsen. Hoff.
Dagen var faktiskt helt okey tills idiotpapps skulle börja... Fel att bara ringa då man kommer en timme sent? Då hade det vart en helt annan sak, då hade jag fanimig inte behövt stå och skrika på garageuppfarten till alla grannars stora nöje. Ibland längtar jag verkligen tills jag slipper allt det här... Att bara få bo själv och kanske få bestämma själv när, var och hur allting ska vara. Återigen, hoff. Och ett jävla host, bara därför att.

Har iaf packat ner en tandborste och lakan, det snuskiga är att man faktiskt klarar sig på det... Men njet, tänkte faktiskt slänga ner lite shampoo, pyjamas och ombyte. Bussresor är ingen höjdare.
Vafan. En natt. Det fixar sig. Jag vill verkligen slå på någonting just nu. Undrar om bror ställer upp? Är nästan värt att fråga.
Fuck it.


Kallt.

Kallt, kallt och jättekallt... Isn't it lovely? :P Antingen så fryser man ihjäl eller så sitter man insnöad. Nu hade det suttit riktigt fint att ligga på en sandstrand på andra sidan ekvatorn med solsken och flaska mineralvatten med sugrör i... O ja... Ge mig värme.

"The wind was moving far, was coming closer
The clouds was turning raindrops in to sleep
See this white light, baby please, shadow's leaving with no names
burning with a fever I can feel
You burning with a fever that is real
"


142495-16

2 februari

Fredag... Bara ordet gör mig glad. Så härligt att vara sist kvar på skolan till halv tre och diskutera u-ländernas utsläpp av miljöfarliga ämnen. Fast jag tycker nästan att vi börjar bli riktigt bra på att sätta oss in i alla miljökriser i stil med att Kinas befolkning vill skaffa sig otroligt många fler bilar. Men nejnej, får icke ske. Då kommer det att bli akut brist på stål i världen, för att inte tala om att bensindrivna bilar är uteslutet.... Avgaser i massor. Huuuga. Dåligt.
FN har för övrigt kommit ut med en rapport, "Climate change 2007", ifall nån är intresserad. Känner mig fruktansvärt miljömedveten idag.

Sitter och läser i några papper som stockholmarna prackade på mig, med massor av pennor och reflexer, så jag klagar inte ens lite... Universitetspapper är fruktansvärt knepiga. Och allting kräver matte D. Sicken fruktansvärd tur att jag plågar mig igenom det. Flytet är borta sedan tisdag :P Jag är tillbaka där jag har absolut noll koll, på ett sätt så är det skönt att veta att allting är som vanligt. Men det här fixar sig! Jag ska bara komma överens med alla jäkla trigonometriska formler som tillämpas i enhetscirklar med radien 1. Inga problem... Eller...?
Ööööh... Hanna å Lisa... Vi måste fixa vårat projekt :P Skriva om det som var galet och peta ihop en snygg power point ;P
Är för övrigt snuskigt less på stadshuset och kyrkan... Byggnaderna är inte ens lite söta längre.

stadis

Getröv.

Jävla anusarsle till skitprogram. Det finns inte ord för att beskriva allt skit som skolans kurser tvingar en till. Miljö-och samhällsplanering B... Det låter inte ens roligt. Och det står fan ingenstans att man ska tillbringa 6 timmar i veckan framför en usel dator som har fler fel än trasiga grejer på soptippen... Jag är så grymt fucking less på att ingenting nångonsin kan funka då det tydligen ska göra det... Jag svär, och svär lite till. Förbannat så kul vi har varenda jävla torsdag... Verkligen jättekul... Ge mig valium för fan. Nu. Kanske lite hjälp istället för en jävla användarmanual på 400 sidor?

Helvete. Ät bajs.