Release me

Sådärja. Har knatat halva staden runt, om man räknar med min cykeltur för att komma till den halvan där Thessan bor. Icke illa med en så fjuttig stad att man kan gå runt på några timmar, och då är även det mest avlägsna Tuolla inräknat. Känns som att ett miljöbyte hade suttit riktigt jävla fint, ungefär nu hade känts ännu bättre. Nån som vill fly fältet med mig? Lämna de skitiga snöresterna och kanske pallra arslet till nått ställe som det inte blåser på?
Nå... Man kan ju inte få allt. Jag menar, lite värme är ju på tok för mycket att be om.

Kan inte släppa hela den här grejen med sporttejp... I know, hela söndagen har haft ett tema; SPORTTEJP, men det är så irriterande. För det första, som redan är nämnt, det går inte att tejpa så att det blir bra, och för det andra så gör det jävligt ont att slita bort alla remsor från fötterna sen då man riktigt har trampat fast den. Aj! Plus att det är kläggigt lim med strumpludd överallt. Kan bara hoppas på att limmet kläggar fast luddet i sängen också. Duscha foten? Hell no, överkurs. Det hinns med imorn.

Nu är jag sugen på en ostmacka och ett glas mjölk. Tjing.


Haha!

Vet ni... Jag läste en grej på nätet, som en tjej har skrivit. Haha! Och den var så sjuuukt irriterande att det liksom bara kliade i ögonen på mig. Haha! Men så kan det gå... Haha! Inte alla som förstår att minska ner på antalet Haha:n i en text inte. Haha!
Men... Iofs... Kanske ska börja jag också? Haha! Kanske är riktigt roligt? Haha!

Haha! Haha! Haha! Haha!

.


Skriva? Eeeh...

Måste skriva ett tal, helst nu på en gång så att jag hinner skriva om det, inse att det suger, kasta bort det och skriva ett nytt... Tror ni jag skriver? Nix, har inte ens börjat. Men, och det här är nästan ett stort men, har faktiskt googlat (google äger, jag dör utan det) fram fakta. Tänkte skriva ihop nått om "den moderna tidens nya folksjukdom", fetma. Alternativt ätstörningar ifall det krisar lite...
Har jag nämnt att jag aldrig har hållit ett tal förr? Det här blir bara bättre och bättre. Fast... Prata är kul, så det kan inte vara så hemskt. Tsss...

Som den fruktansvärt usla människa jag är så tänkte jag skjuta upp allt skrivande i några timmar till, ska tejpa ena foten med sporttejp. Har jag nämnt att sporttejp är sjukt irriterande? Visst, det är skitbra att laga saker med, typ skidor, papper och diverse trägrejer, men att tejpa trasiga kroppsdelar med... Näe. Det slutar med en enorm klump av ihopknölad tejp. Slöseri. Ska göra ett nytt försök nu.


Slutprodd

Jag kan inte låta bli att känna mig fånigt stolt, som en äkta hönsmamma. Alla puttesnuttiga esteter är så sjukt, äckligt och fruktansvärt duktiga när de vill. Det här gjorde ni bra, vet ni.

142495-42

Levas polka

Sitter och poppar till finsk polka. Den är riktigt rolig, fast jag inte förstår ett ord av den. Och nej, en översättning kommer inte på fråga, vill inte veta vad den handlar om. Halva nöjet är att det är rena grekiskan, eller... Finska faktiskt. Höhö. Lite smått pinsamt att man som finne till hela 75% (lite grovt avrundat) inte kan mer än fyra finska svordomar, förstår om nån finne vill ha kaffe, mjölk eller vrålar ett "ner från bordet" till en katt. Status i massor till mig. Sicken tur att finnarna har sin söta engelska och att många faktiskt kan svenska, jag klarar mig ju nästan riktigt bra i grannlandet. Nicka och le, nicka och le. Det funkar fan.

Har nationellt prov i svenska imorn. Kuuul, eller så inte. Hoff. Måste skriva ett tal också. "Moderna tider".... Jättespännande ämne (Zzzz), fast allt är vad man gör det till. Alltså kan jag flippa, men mest troligt så blir det inte så. Nåväl. Jag får fixa det i helg, för nu är det fanimig dags för kvällsfika. Magen kurrar och det är faktiskt fem timmar sen middagen. Mackor och o'boy. See ya fuckers.

Wroooom

Jag har ont i magen, och foten, men den skiter vi i. Allting började igår... Orsaken till detta lidande heter KinderVital, ett "välsmakande multivitamin-preparat för barn och ungdom". Det luktade inte gott och det såg ut som flytande hamsterskit. I fortsättningen ska jag hålla mig till vitaminer i tablettform, amen.

Ska bota magknipet med middag, men jag misstänker att middagen består av halvt oätliga grejer i stil med smulig potatis och segt kött. Men man kan ju alltid hoppas. Hmm... Glass hade vart gott. Nåväl. Tjing.

Helvete heller

Söndag, IGEN. Vars tar tiden vägen?! Man kanske inte ska klaga egentligen... Sommaren kommer ju fortare :P Hmm. 6 grader ute i solen, kanske är lika att springa på asfalt idag och undvika skogen, misstänker att det är genomslag som fan i snön. Visst ja. Har de fått in nya modeller av joggingskorna till Intersport? Mina gamla luktar gammalt filpaket och ger mig skavsår. Inte alltför trevligt, nej. Fast om det blir kris kan man alltid använda skorna som biologisk krigsföring eller nått annat spännande.

Det är då självaste fan att det aldrig kan gå smärtfritt. Fel att sluta tjaffsa? Och matten kan ta sig i arslet. Och jo, jag vet, jag gnäller mycket om det. Men det är fanimig svårt också...
Ska leta fram ett underställ och masa mig ut och springa en sväng. Sen kämpa vidare med de förbannade talen... "Rita kurvan med hjälp av derivata".... Fan heller.

A song for you

From the nothing comes everything, and everything becomes nothing.
We got spirales of advices,
thousand seas of wise words.
But every single human being have their own reality,
every soul follows their own route, with different velocity.



142495-39


Death becomes a part of you and me

Tycker det är lite kul med folk som är så totalt befriade från humor att det inte kan vara annat än komiskt. Fast iofs så hade jag inte väntat mig annat heller.
Nåväl.

Har tänkt idag, massor och lite till. Minnesstunder är jobbiga, det spelar ingen roll om man känner människan som har dött eller inte, för det kunde lika gärna ha varit en av mina vänner, eller en kusin. Döden är så nära inpå att man inte lägger märke till den, och vi tar livet för givet. Vi ser det som en självklarhet att vakna upp imorn, vi planerar vad vi ska göra flera månader framöver och vi tänker på hur det kommer att vara då vi är 72 år gamla. Vi tänker tillbaka på det som har varit, men lever vi någonsin i nuet?
Det är så fruktansvärt orättvist att vissa ska dö unga, det är orättvist att barn som aldrig har fått leva ska dö och det är inte rätt att föräldrar dör utan att få se sina barn växa upp.
Döden tar folk vi älskar ifrån oss. Det är aldrig lätt, och det kanske inte är meningen heller...
Vila i frid, du och alla andra.

What have you done

"I know I'd better stop trying
You know that there's no denying142495-38
I won't show mercy on you now
I know I should stop believing
I know that there's no retrieving
It's over now
What have you done?

I,have been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?

Would you mind if I killed you?
Would you mind if I tried to
Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I feel
It's over now
What have you done?

What have you done now?"


Nå icke...

Det är sjukt lite tid kvar nu, egentligen borde jag känna stressen, men icke... Det är nationella i svenska B, engelska B och matte D som hägrar, nått religionsprov, äckliga fördjupningsuppgifter i miljö-ämnena och säkert nått annat också. Det hinns med, inga problem.
Rysslandsresan hägrar också... 16 timmars bussresa för att komma till den ultimata slummen (ja, fördommar, I know). Kan bli intressant om inte annat.

HUNGRIG! Vem kom på den sk. laxsoppan egentligen? Den som jag såg idag skärde sig efter 10 minuter i tallriken. Urk.

Over the rainbow

"Somewhere over the rainbow, skies are blue
And the dreams that you dare to dream really do come true.

Someday I'll wish upon a star,
And wake up where the clouds are far behind me.
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me"

Isn't it lovely?

Someday

Härligt väder! Efter den tidiga morgonens regn så kom det fan solsken. Sweet. Har suttit i en snödriva i Laxforsen med en hög trevliga människor och två supersöta vovvar. Grillad falukorv med sjukt mycket ketchup är underskattat. Våren är underbar. Känner lite hopp inför framtiden, igen.
Efter 18 år i samma inavlade lilla stad så behövs det förändring, om så bara för ett litet tag. Fast man ska kanske inte klaga... Finns folk som har det värre.

Tänkte pilla fingrarna ur arlset imorn och ta tag i allt skit som måste göras. Om man nu kommer nånstans med matten. Ångest beskriver läget rätt så bra just nu. Och mer lär det bli, Ryssland om mindre än en månad, antagligen med en nyopererad hand för min del. Blir spännande. Nån får bära min väska :P Hihi. Annars kanske jag drar stygnen, ajaj. Isch. Det kommer att klia. Sånt gör en irriterad. Nåväl. Knölen ska bort från senan, så enkelt äre.

Ska byta lakan och pallra arslet upp mot Joel och Puffeman en sväng innan jag somnar. Trött. Tjing.


Downhill...

Nå voi. Det blev fjällen idag. Jag och mina älskade snowblades och sönderbankade stavar har fräst i snön i några timmar. De flesta vet också precis hur usel jag är :P Men ner kommer man alltid, spelar ingen roll hur högt upp man är. Inga problem inte. Sen att jag har råkat hoppa i hopp och nästan dött av skräck hör inte hit. Fy fan för bror säger jag bara, han kan ju inte släpa mig nerför nån jävla hoppbacke. Skitunge. Fast det kan tänkas att jag fick igen då papps faktiskt lät mig köra skrothögen hem, aka. pappsens pärla. Bilen är från 70-talet, skakar lite lätt på vägarna och går en aningen segt, men men... Spännande värre. Inga renar på vägen iaf, tur var ju det.

Nåväl. Ska räkna vidare med skitmatten, Kattis upplyste mig glatt om att jag har MINST 30 tal kvar, hade helt missat den där sista sidan. Voi vittu! Hmm... Tröstäta godis är fan tillåtet, dels för att det är påsk (lite efter kanske, men sånna skitsaker bryr vi oss inte om) och dels för att jag fejkar att det är synd om mig. Sweet. Godis it is.


142495-37

Ser fint ut, sen att jag hade vurpat i liften upp hör inte hit. Nångång ska jag bli bra, men fan inte i år. Hihi.


Fuck off and die

Förbannat less är bara förnamnet. Ingenting duger, och det spelar absolut ingen roll vad man gör. Hade jag firrat fred i Afrika över natten så hade det fan sugit getröv, eftersom jag för i helvete hade kunnat fixa hela världen då jag ändå var igång. Känns himla skönt att veta att familjen om nått alltid (läs aldrig) står bakom en. Skitfint, verkligen.
Jag ska isolera mig och räkna matte. Och den som ens öppnar käften får en sax i skallen. Den som predikar om att "du kan göra det där sen... Så lätt det är." slaktar jag. Räkna själv. Derivera dina egna jävla funktioner i stil med
y = 2x cosx - 2sinx   , inga problem.

Hoff. Ät skit för fan, ät skit. Ska peta igång miniräknaren.

Fy, dåligt och blä

Idag har jag sällat mig till det äckliga packet som inte duschar efter motionsrundan innan man går och handlar på Coop. Jäääpp. Två timmars badminton med Ida, svetten flödade, armen värkte, you name it.... Sen blir jag ivägputtad till backen, som var stängd. Men nej, då blir det Coop. Najs. Eller så inte... Jag vet vad jag tycker om alla som luktar illa. Det var lågt, lägre än Glocalnet.

Känner mig sådär lagomt pigg och på G. Ska skriva ner lite grejer till svenskan. Och nej, talet är inte ens påbörjat än. Har absolut inga idéer alls, men men... Det fixar sig nog. Hade som behövt räkna bort lite matte också... Å så var det den där musikgrejen. Urk. Lov är inte bra på det sättet att man har massa tid men man utnyttjar den aldrig på ett bra sätt. Ujja.
Har vikt bort lite kläder iaf. Och skickat iväg mina ansökningar till universitetet. Känner mig vuxen på ett ofrivilligt sätt. By the way så har jag fått jobb till sommaren, Radiotjänst here I come!

What goes around comes around

En halvpajsig muskel vid fotleden, snyggt jobbat Emma. Skitfint. Men det är ingenting som inte lite Voltaren fixar. Sånna där gelégeggor är riktigt bra grejer.  Sen att jag överkonsumerar hör inte hit, nejnej...

Ibland undrar jag vars felet sitter. Snäll, men så sjukt annorlunda att jag inte kan bli annat än irriterad. Alla små saker du gör, som inte är passande för en person i din ålder, driver mig till vansinne. Förlåt. Det är fel av mig att tycka så, jag vet. Med ett beteende som en lite unge kan jag inte handskas med. Barn accepteras för att de är just barn, men torsk, det funkar inte längre.
Finns det en orsak, eller är nått bara fel? Jag blir galen. Det är illa då veckans höjdpunkt var en timme på gymmet. Sjukt, I know. Nå voi. Blir att pallra sig upp till fjällen över dan för att åka lite skidor och skämma ut bror med mina fräsiga skills. Muhahaha. Snowblades is the shit, säger vi som.

Hungrig. Och Joels förbannade predikan om snor gjorde inte saken bättre... Hungrig och äcklad. Kan det bli bättre? Ska rosta en macka och tänka på nått annat. Handdukar. Så otroligt neutralt att känslor icke existerar i närheten av dem. Vit frotté... Najs. Mat. Nu.

Rädda mig?

Thunderstruck

"Looked Around 142495-36
And I knew there was no turning back (Thunder)
My mind raced
And I thought what could I do (Thunder)
And I knew
There was no help, no help from you (Thunder)

Sound of the drums
Beatin' in my heart
The thunder of guns
Tore me apart
You've been.. thunderstruck
"

Eyes only

Ett litet fjuttigt "Jag har tänkt på dig vet du" gjorde saker och ting en aning bättre. Det är nått speciellt med folk man har känt halva livet, de finns alltid där. And that's nice.

Fruktansvärt meningslös kväll igår, men vad kan man förvänta sig av Kiruna egentligen...? :P Nåväl. Jag har fått gosa med en kissemisse iaf, sen att den ville annat hör inte hit. Stackars Helli, kan inte vara lätt att drabbas av så mycket hormoner på en och samma gång. Men det lät lite kul iaf.
Sitter och snorar, men det går över det hära. Att vara sjuk hinns inte med.
Har för övrigt letat påskägg klockan elva imorse, kändes lite tungt. Men nog fasiken hittade jag mitt alltid... Under en klädhög, "påskharen" får fasiken göra bättre ifrån sig nästa år, för det här var lågt. Och sen antyda att jag inte har koll på den där högen är en lögn. Jag vet fasiken vad som ligger i den, fast det inte verkar så.

Ska läsa lite och sen ut å jogga. Undrar om Emma ville göra mig sällskap? Hmm.

Glad påsk för fasiken.

Allting krymper på nära håll

Är så sjukt less på ArcView. Ingenting går som man vill... Alla förbannade miljökonsekvensbeskrivningar kan ta sig i röven och fara åt helvete. Cred till folk som faktiskt orkar.

Har stämt ner gitarren, strängarna glappar lösa och jag försöker mig på Kents På nära håll, introt går finfint, så det finns fortfarande hopp om att jag kanske fixar det här. Måste klippa ner naglarna igen, de växer som ogräs. Då man inte vill ha långa så är de alltid för långa, och tvärtom. Aldrig är det bra. Nixpix.
Sista lektionen innan lovet är imorn på morgonen, ska till stallet strax efter sju med Lisa och skutta runt med hästarna. Minus skuttandet, faktiskt. Jag slipper hoppa :P Jippi! Ska bunkra lite socker i skåpet där också, mutor is the shit. Funkar på djur och människor, and that's lovely.
Nu äre middag och sen till snuttis, och nej, det är inte cykeln den här gången. Ska tydligen kolla lite film, kan bli kul.

Nå nä

Sitter och lyssnar på AC/DC - Thunderstruck. Har alltid avskytt dem, kusin har spelat sönder deras usla samlingsskivor sommar efter sommar i bilen. Uäääk. Börjar redan bli less, måste byta låt. Schlager!  After Dark...

Så var det dags för den årliga friluftsdagen. I år blev det icke Gränsen, fast jag misstänker att det hade gått lite bättre för våran del där, men nix, det blev Gällis och Boda borg. Var skumt att kuta omkring med galna ungar från Kalix. Har kravlat, klättrat och framför allt svurit. Men det gick. Blev inlåst nånstans i ett avlägset litet rum med två jättestora dammsugare. Jag och Hanna kommer på den otroligt underbart braiga idéen att leka Carola med fångad av en stormvind. Muhaha. Kul vare, sen kom vi att tänka på alla skyltar om att området var kameraövervakat. Hmm... Nåväl, vi ägde i vilket fall som helst. För att inte tala om alla gånger då dörrarna smällde i skallen på en. Aj.

Ska plugga en sväng innan stallet. Är trött som fan själv. Inte nådigt att vakna klockan sex efter att ha drömt skumma drömmar om muterade vargar som hoppar på Hjampis tak. Hoff.

Tragiskt

Okey. Nu ska vi bena upp det här med politiken tänkte jag... Vissa är sossar, andra vänster, miljöpartister, moderater, folkpartister och t.o.m. Linda Rosing startade ett parti där nångång om jag förstod det rätt, så hon har säkert också nån anhängare. Yaaaiy. Precis. Folk röstar som de vill, det är en rättighet att få göra som man vill i den frågan. Men varför i självaste helvete kan det inte bara stanna där? Har t.ex. moderater rätt att jämföra sossar med hundar? Hoffa. Moget. Ni vann valet, håll käften och var nöjd. Vi ser vad som händer i framtiden.
Hallonsaft, hallonsaft, halllonsaft.
Politiska åsikter är inte ett tvång, och man ska inte skjutas pga. dem.

Snart påsk. Härligt med lov igen. Fast sen så finns det ju kanske lite negativa sidor också. Antyder absolut ingenting hära, neeeejneeeej... Inte jag inte.
Får hoppas på sol och fint väder iaf, så har jag värsta bästa ursäkten att vara ute och jogga halva veckan. Sweet.
Nåväl. Ska plugga lite om dopade hästar, prov på onsdag. Spännande.