Outfit



Den fulaste joggingbilden ever... Och vi har inte ens börjat springa än ^^ En kall vinterdag på Morkullevägen, där jag lätt kan säga att jag har en apful klädkombination, men ack så varm och bekväm! De urtvättade lila mjukisarna, fammos hemmastickade vantar i en skärande nyans av knallblått, Dobsonjackan med de sexiga reflexerna och den fina fleecemössan från nått vinter-OS. Ida matchade mig vackert med en mörkblå träningsdress och en piffig träningsmössa i blått och svart.
Fina tider det där. Favorit i repris nästa vinter?

Jobba sig lite...

Den senaste veckan har tillbringats inom äldreomsorgen med ett gäng äldre raringar som i princip tar upp minst 7 timmar per dag av min tid. Men man ska inte klaga (bara lite), för nu har jag banne mig sysselsättning i tre veckor framöver! I ett ruttet Kiruna skadar det aldrig att ha saker att göra, då tänker man inte på spöregnet och de 6 plusgraderna som är den brutala sanningen utanför ens fönster. Fy fasiken. Jag citerar en av mina raringar från idag "Det blåser kallt, känns inte som sommar. När är det middag?"

Annars så har jag hunnit med att ha åldersnoja, letat ålderskrämpor (knakande leder, trasig tå och sen tog det slut) och fyllt 20 har man fan också gjort. Det var det.... Så värdelöst att bli äldre... Eller, vänta nu, 20 kan jag acceptera, men sen kan det gott och väl stanna upp lite. 35 verkar inte vara någon piffig ålder. Barn, villa, banklån och säkert en skilsmässa också.
Gud förbannat. Nu går jag och lägger mig. Förmiddag imorn.


Självmord, någon?

Inte nog med att man har börjat jobba, och därmed tvingats skaffa sig en onormal dygnsrytm som går ut på att vakna innan sex på morgnarna, det snöar för i helvete. Guuud vad mysigt. Är ju trots allt bara juni, snart midsommar och allt annat som förväntas vara soligt och somrigt. Sådana här saker anser jag vara fullt acceptabla skäl till depressioner och självmord. Tröstshoppade lite filmer i hopp om att kunna rädda den kommande helgen ifall skitvädret fortsätter. Men hey, vi befinner oss ovanför odlingsgränsen, i fucking jävla Kiruna, det kommer att snöa i helg.
Vakbad någon?



Världen är för i övrigt full av mycket överraskande människor. Kan trots allt bli lite spännande. Menmen... Byta om, äta, vägra gå längre än 15 meter utomhus och därmed låna bilen, fara och träna en sväng... Stallet? Who knows.

Back again

I'm back, back again... Kiruna är sig likt, samma hus, samma gator, men ändå inte. För mina raringar har inte pallrat sig hit än, men snart! ^^
Nåväl... Både jag och Sven har överlevt bilturen upp hit, i gott sällskap av Markus. Tackar tackar för skjutsen. Känns skumt att ha packat för två månader, känns även som att man har glömt mer än hälften. Men å andra sidan så är det ju en fruktansvärt bra anledning till att köpa nya grejer också. Alltid se ljuset i det eviga mörkret, även om det är förbannat mörkt vissa gånger och ljuset är avlägset.

Packa upp sig lite, sen äta.

Hårt, skoningslöst och förbannat varmt!

Hmm... Det här med bloggflytt gör mig bara fundersam, fast på det stora hela så tycker jag ju faktiskt bättre om det blåa högst upp så fine with me ^^
Sjukt varmt ute idag! Fick lite akuta svettningar då jag cyklade till tentan innan nio imorse. Sen blev det stranden och några timmars solande, satt riktigt fint faktiskt. Gud välsigna solskydd för övrigt, känner mig välstekt just nu och vill inte ens tänka på vad som hade hänt om jag inte kletat på den där geggan med jämna mellanrum.

Så var då den fina tanken att träna lite, en mycket fin tanke faktiskt. Blev en timme bodypump, svetten rann i ögonen på mig och med en stång i händerna kan man inte torka bort det. Och svider gör det... Som fan.
Efter pumpen så blev det en timmes gympa. Ville dö, armarna ville ge upp och jag ville bara slå mig själv på käften för att jag utsätter mig för sånt där. Men sen spelades en speedad version av Hero och då kände jag lite hopp igen. Fin bit det där.



Hittade en bild på google. Här är hurt-Barbro som har fått mig och Ida att känna att vi lever under hösten och våren... Helvete vad ont man kan ha efter hennes pass. Och likförbannat kommer man tillbaka, gång på gång...

Fin bit

Söndagkväll och jag googlar på Chlamydia trachomatis... Bara för att könssjukdomar är så intressanta och mysiga. Eller det faktum att jag måste besvara frågan om hur bakterien ser ut. Spännande... Inte.

Har badat! Säger det igen: BADAT! Och det tycker vi om.  Var rena sommartemperaturen i vattnet, en touch av solsemester jämfört med Torneälven som är standard uppe i fjällen. Sitter med solbrända axlar och ovanligt fult hår efter att det har vart fuktigt upprepade gånger och sedan fått torka på egen hand.
Lite palt, bodypump och nu massor att läsa innan det är sovdags. En bra söndag, om jag får säga det själv.