I'm dreaming in colors, no boundaries are there

Sitter och lackar naglarna, har inte hänt på... Tre år? Kan meddela att själva lackandet går mycket bra, men det torkar på tok för sakta, vilket har resulterat i lite kladd. Har hopp om att det här ska gå relativt smärtfritt. Nåväl, nåväl. Snart 2010... Tiden går fort när man har roligt. Åldersnoja och framtidsångest, here I come! Inget nytt på den fronten, så vi får se vars man hamnar och vad som händer. Tänkte bjuda på lite bilder här. Ingen årssammanfattning, men några bilder från veckan som har varit.


Mina sockertoppar och älskade barndomsvänner utanför Dollar store i Gällivare. Puss på dem och lågprisaffären som kan inreda en hel bostad.


Kirunatraditionen nr. 1: Nyårsrevyn, som i år går under namnet "Grisen kommer". Mycket fin bit i år, skrattade rätt gött. Dansgruppen skakar rumpa på bilden.


Budgetpubliken som körde på genrepets "halva priset", en hög fattiga studenter + en med fast inkomst och Ida som drog sitt strå till stacken för Kirunas kulturliv och medverkade i revydansandet. Finaste gänget.

Ska äta frulle, duscha och sen slänga på lite mer nagellack och strumpbyxor. Herreminskapare säger jag bara, så här kvinnlig har jag inte varit på år och dar.

Julaftonsmorgon

Då är man uppe i fjällen igen. Julfirandet i Kiruna ger mig sinnesfrid, vilket är mycket uppskattat.
Avverkade vintersporter hittills: Noll. Svinjävlajättekallt och paniksnöande nonstop.
Antal besök på Sportsclub, och därmed indirekt högt blodtryck pga irritation: Tre
Antal julfikor: Två. Puss på Elin och hennes familj som bjöd in till en tredje efter julafton.
Antal besök på Systembolaget: Två. Herremingud vad folk köper pinsamt mycket alkohol.
Antal klädda granar: En, och låt det inte blir fler!

Kort sammanfattning där. Men jo, var uppesittarkväll igår med fika, julmust och förträffligt sällskap + hunden Albin. Kort och gott en mycket trevlig kväll! Dock är kanske inte frågesportsspel något för oss. Är det verkligen meningen att man ska kunna sånt där? Hanna... Vi har mycket att lära för att kunna glänsa på det där. Varför finns det inte fler nivåer? Barnfrågorna är för lätta och vuxenfrågorna är svinsvåra. Samma med korsordstidningar, finns aldrig rätt nivå när man är lite småsugen.
Nä voi voi... GOD JUL! Dags att göra sig i ordning för att fara mot fammo.

So, to honor Him (pa-rum-pa-pum-pum)

God kväll i stugan! Är nyligt hemkommen från IKSU och tisdagens aptunga spinning, precis så som det ska vara. Tisdagar är spinningdagar och sjukligt tunga pass är alltid trevligt, i alla fall så här i efterhand. Och ni som känner mig väl vet att jag självklart inte har duschat än, nejnej... Har lite eftersvettningar och passar på att kommunicera med omvärlden. Korren här på Stippan har tydligen börjat med komposterbar återvinning (kan man ens kalla det för återvinning..?), vilket förklarar varför det luktade ruttna ägg i hela köket. Mmm, så fräscht det här kommer att bli! Titta inte på mig med den där blicken, återvinning i korridor är i det här fallet ett stort skämt då två stycken slänger metall i brännbart, en tredje sköljer inte ur sina filförpackningar som kladdar ner precis allting annat och resten orkar inte bry sig. Näe, det här blir spännande! Tur att jag är back on track med nässpraysmissbrukande igen, luktsinnet är på väg mot det obefintliga ^^ Planerar att ta tag i det där också, sen... När sprayflaskan är slut och min investering dimper ner på posten. Ni ska få se... Jag testar fortfarande nya saker! Dock var yogan så inte min grej.

Just ja. Fick värsta julkänslorna på väg hem från spinningen... Julmusik i öronen, fullmånen sken, halt som fan, kallt... ÄNTLIGEN! Jul-terroristen inom mig är back in the game!!! Läste en lapp om en bortsprungen katt också (har inget att göra med julstämning. OBS!)... "Att ta in en ID-märkt katt är inte OK!!" Nähäpp. Men att släppa ut sin ID-märkta katt och sen vara förvånad då den inte kommer hem, det är helt okey? Att släppa ut sitt djur överhuvudtaget utan uppsyn och eventuella koppel, det är också helt okey? För katter skiter ju inte i barnens sandlådor och skrämmer livet ur folk ute i skogen (mycket traumatiskt upplevelse måste jag få säga). Släpper man ut sitt djur hur som helst så får man kanske räkna med att det inte alltid kommer tillbaka. Så... Det var dagens reflektion. Nu börjar det bli dags att duscha, svetten torkar och jag fryser lite lätt.