Fightin' fire with fire

Tillbaka i studentens ljuva vardag, sjuuuukt mycket att göra och väldigt lite som faktiskt blir gjort. Men hey, en termin kvar, ska väl överleva det här också, inga problem.
Regnet är ett faktum, känner mig konstant fuktig och funderar på hur troligt det är att man faktiskt får svamp av det här tramset. November, november för i helvete, vars är min snö? Första advent är nu i helg, men det känns ju rätt så fel att smälla upp julpynt när det är grått och brunt utomhus. Tänkte roa mig med en stavpromenad nu på en stund, som en äkta kärring (som far min så vackert säger), posta lite brev... Just ja, jag vidgar vyerna gott folk! Har havremjölk i kylen och ska på yoga med Mr M på fredag, det ni.

Hold tight wait till the party's over
Hold tight We're in for nasty weather
There has got to be a way
Burning down the house

Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard
The transportation is here
Close enough but not too far, Maybe you know where you are
Fightin' fire with fire

All wet hey you might need a raincoat
Shakedown dreams walking in broad daylight
Three hun-dred six-ty five de-grees
Burning down the house


One hand in the air for the big city

Nä nu jäklar var det ett bra tag sedan sist, man får ju skämmas. Fast det är ju lugnt, har inte hänt ett smack här inte, hasar fortfarande runt på NUS och laboratoriemedicin, dock på lite olika ställen. Sjukhuskläderna är farliga, riktigt farliga, det är som en ovanligt ful pyjamas. Pyjamas all day long, lägg till mjukisbrallorna och en skabbig tröja till och från stället varje dag (orka leta fram ordentliga kläder kl. 7 på morgonen)... Kan meddela att den här veckan har jag haft jeans på mig hela tre gånger, inte tre dagar, utan vid tre tillfällen. Farligt, farligt. Får inte fastna i det här sunkträsket. Stagga nästa för en shoppingtur tror jag, ett par nya jeans och så kläder till det där bröllopet till nyår. Och ja... Jag vet att jag måste överväga en klänning, tillfället kräver som det av mig. Papps, bror och jag ska klä upp oss. Gudarna vet när det hände sist.
Just ja! Årets första julklapp är beställd. Jag älskar det faktum att bror och jag pekar ut saker och beställer det i varandras namn.
Dagens upplevelse: Bio med 3D-brillor! Wow, faktiskt. Lätt värt.
Dagens visdomsord från mig till dig: Vid eventuella urinprov... Fyll inte röret till korken, kissa inte tills det rinner över. Gör bara inte det (om nu ingen uttryckligen ber dig om det). Fasiken vad det skvätter då man öppnar korken och ska odla/hälla upp det. Och vad tycker vi om kiss på händerna? Just det, äckligt (trots handskar).

Avslutar med lite läckra bilder. Lite tankar, tystnad, eftertänksamhet, sinnesfrid, minnen, glädje och rätt mycket saknad. Och dagens snöfall inspirerade mig till bästa bilden på länge. Solklart självporträtt. Peace out!