Heads or tails and fairytales in my mind

Elgitarren och jag har satsat stort idag, vänta bara, en dag ska vi fasiken komma överens också. Har klinkat på nån oerhört charmig grej som jag hittade på nätet. Kickin' ... Och lite Green Day. Känner mig faktiskt lite effektiv hära, men bara på just den fronten.

Oooh! Jag har skuttat hinder med snuttisen Falcon imorse på ridgym. Vi ägde absolut inte, men lite kul var det iaf. Ponken är så söt då han ser massa hinder i ridhuset, man bara måste tycka om honom lite extra. Huga... Djur är onekligen charmiga... Helvete... Måste mata ödlan idag också. Satan. Nåväl, är inte så jobbigt. Han hugger efter allting som hamnar i vattnet. Lillkillen ^^

Måste scanna in bilder till det sk. projektarbetet. Påminn mig! Minnet är uselt nuförtiden, man glömmer fan inte cyklar annars. Ösch.
Ska rosta en macka och dricka ett glas fil. Hmm. Och klippa naglarna. Tjingpling.

Aiiight, right?

Tisdagar är ostressiga stressdagar. Allt flyter på helt lagomt lugnt utan stressbesvär och andnöd, ända tills kvällen kommer. Då är det minst två ton med grejer som bara måste göras. Urk. Massa jävla urk.
Prov i ridgym imorn, avel. Att det ska vara så jäkla knepigt att få bra hästbäbisar...
Har varit och klappat på pälsisarna i stallet, och skumpat runt på Falcon. Gick ju som nästan liiite bra de sista två minutrarna.
Jag och Anna körde på värsta teamworksgrejen också... Limmade kottar på minst 20 julkransar, och slog in dem lite snyggt i julpapper. Fast jag misstänker ändå att gamlingarna på Thulegården blir lite missnöjda med dem. De tappar halm i massor. Men det blir en sån där bohemisk lantkänsla över det hela. Bring back the old days. Aiiight.

Ska hälla i mig ett glas med päronfil och läsa igenom alla jäkla anteckningar och böcker tills imorn.
Och du din jäkla gnällfis kan hålla käften tills du har rätten att säga någonting. Folk som gör samma saker som en själv har rätten att påpeka och gnälla, men vet man ingenting om saken så kniper man eller tar reda på fakta. Fattaru?
Smell you later.

Jag säger PÖH.

Sitter och äter havrefras, inte hundmat som en människa glatt hasplade ur sig då jag var som allra hungrigast. Tog mig hela två veckor att komma över det. Men åter till min havrefras, eller så kanske inte. Blev just klar. Kvällsmat är viktigt, orkar man inte rosta sina skräpiga fullkornsmackor så äter man flingor, så äre. Mat är bra grejer.
Har joggat runt nere på lompis idag, omväxling förnöjer. Fast egentligen, om vi ska vara riktigt ärliga, så var det helt enkelt bekvämare att ta gångstigarna än skogen med all snö. Fick lite dåligt samvete där vid värmeverket och sprang intervaller för att känna mig lite duktigt... Lyckades skrämma livet ur några ungar :P Så dagen är heeelt klart lyckad.

För övrigt så totaläger Cityakuten. Så fruktansvärt underbart bra att det inte är klokt. Har absolut ingenting att göra med att jag har följt den i fem år nu, nejnejnej. Har suttit fastklistrad i en timme nu, kollektivbölade med Cääry i telefonen och fortsatte in i eftertexterna. Jag är en hemsk människa. Men ingenting slår Pearl Harbor... Då är det störtbölning som gäller i minst 15 minuter, varje gång. Det börjar bli lite pinsamt faktiskt, men måste man så måste man.
Ösch. Ska leta fram mina lurviga tofflor och pallra mig mot tandborsten. Trött som bara fan själv, och massor att göra. Tar det imorn. Eller dagen efter... Man ska ju inte stressa, magsår ni vet.


Because she would ask me why I loved her, av Christopher Brennan

"Then seek not, sweet, the If and Why
I love you now until I die.
For I must love because I live,
and life in me is what you give."

Ibland känner man sig lite snuttigare än vanligt. Jag skyller på hormoner i massor, men diktjäkeln är så förbannat söt att jag bara var tvungen.

Doesn't it feel like christmas?

Sitter och borstar tänderna. Jaja, jag är medveten om att klockan snart är ett och att alla vuxna människor redan har gjort allt viktigt för dagen, men det hör inte hit. Jag borstar tänderna iaf.
Det snöar, spösnöar. Funderar på att cykla till gymmet, bara för att kolla om cykeln och jag pallar trycket. Om jag drar en flupp eller två nu så gör det ju inte ont iaf.

Ska försöka fixa lite julstämning med julmusik. Fast jag lyssnade sönder det i augusti... Skumt. Det är alltid roligare med jul då det är sommar. Ska fixa det hära, med lite rockin' around the christmas tree. Måste pallra mig på stagga och leta julklappar också. Huuuugaligen... Alltid lika svårt. Äh, det fixar sig. Får släpa med mig nån som inspirationskälla så blir det perffa.

Hihi. Min nya fina träningst-shirt är nästan klar :P Dödligt fint. Tackar tackar polsk riksdag. Jag ska göra massor med smygreklam. Vänta bara...
Nu: spotta ut tandkrämen. Sen: pallra röven mot gymmet och plugga. Urk.

Vanish oxiaction. Pöööh!

Vanish är det sämsta som har kommit ut på marknaden, mina skor är fortfarande grå. Kanske läge att köpa nya... Hmm, tål att funderas på det hära. Skor är ju alltid kul iofs... Ska spana runt lite senare.

Dagens: hämtat körkort, firrat en going to be träningströja, tvättat skor och kuggat matteprov. Härlig med fredag.
Ska pallra mina ludna tår mot duschen, för jag luktar riktigt skumt just nu. Massor med rengöringsmedel, parfymer och unket gym. Mums. Tvål, indeed!

Life in a fishbowl.

Nu har även jag sällat mig till det bloggande sällskapet. Allt är Thessans fel, skyller helt och hållet på henne :P Bara så du vet det
Eller... Nu kanske jag ljög, kan ha haft en blogg i tidigare. Hmm. Måste undersöka saken, minnet är dåligt.

Sååå... Dags att ösa ur sig sitt liv till allt och alla som läser. Säger skyll dig själv redan nu så kan ni inte klaga senare då jag sätter igång.
Ska slå en pling till söta Joel och sen klinka vidare på min akustiska herr gitarr, eller.... Nä. Definitivt gitarr. Sen ut i skogen och träna. Tänkte som springa i snön. Är riktigt skönt ute, känner för att plumsa omkring i 45 minuter för en gångs skull.
Voi voi...

"We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

I'm holding very tight
I'm riding in the midnight blue
I'm finding I can fly so high above with you

We're surfing in the air
We're swimming in the frozen sky
We're drifting over icy
Mountains floating by"

Nu kilar jag.