Pyntjävel.

Jävla julpynt. Har strykt gardiner på köksbordet, av någon konstig anledning så har vi inte införskaffat en strykbräda. Fast å andra sidan så stryker vi aldrig kläder, den viks bara in i garderoberna när allting har torkat. Mycket försummas här nere i södern, hårborsten försvann och hittades i ett köksskåp för nån dag sen. Hoppsan hejsan. Nån i kollektivet har utvecklat demenssjukdom, ingen kommer ihåg vem som har satt den där. Tur att man har gett upp det där med hårborstningen för nån månad sen, borsten är ändå ute och vandrar. Balsam är gud.

Nåväl... Har hängt upp julgardiner, julgranskulor dinglar från gardinstången som för övrigt är inlindad i julgransglitter. Fan.
Fullt upp med skolan också, jättekul, inte. Imorn blir det fan fysträning! Och gympa på fredag. Mycket ska man uppleva innan man dör... Pinsamt det här, trodde inte att jag skulle skutta omkring med hurtbullar till tanter. Kan ju vara kul, så testa måste man.

Kallt är det också... Usch! Ska titta på Grey's Anatomy och pynta vidare. Städa lite. Har snubblat på dammråttor.

Stardust

"I would go to India for you, and bring you the tusks of elephants, and pearls as big as your thumb, and rubies the size of wren's eggs. I would go to Africa, and bring you diamonds the size of cricket balls. I would find the source of the Nile and name it after you.
I would go to America - all the way to San Francisco, to the gold-fields, and I would not come back until I had your weight in gold. Then I would carry it back here, and lay at your feet. I would travel at the distant northlands did you but say the word, and slay the mighty polar bears, and bring you back their hides.
I would travel to far Cathay for you and bring you a huge junk I would capture from the king of the pirates, laden with jade and silk and opium. I would go to Australia, at the bottom of the world and bring you... Um. A kangaroo."

Och folk undrar varför man torskar in sig på fantasy? Det är ju så kul.

Apologize

Så sitter man här... Fredag morgon? Förmiddag? Shit the same. Har sovit länge i vilket fall som helst. Drömde om sommar i Kiruna, med galna tanter i trädgården och en jättestor hund med fula tassar. Härligt värre, sitter och slöläser i Principles of Anatomy and Physiology, mycket intressant morgonläsning... Celler må vara viktiga grejer, men fan att det alltid ska vara engelska böcker. Jättebra med engelska, men medicinskt fackspråk är obegripligt på svenska, så att ha allting på engelska gör ju saken sååå mycket bättre. Men det fixar sig! Som alltid...

En månad och två dagar kvar till flygresan "hem". Alla dessa olika hem gör mig förvirrad, mest för att jag inte riktigt vet vilket jag menar själv. Menmen... Finns värre saker än att ha flera hem.
Funderar på att jogga idag, eller gå på gymmet. Kanske tar gymmet imorn och springer en sväng i eftermiddag. Hade vart lite småtrevligt att se om benet behagar sluta göra ont nångång. Jävla benhinnor.
Nåväl. Ska snart rota fram lite kläder och pallra mig på apoteket för att köpa järntabletter. IGEN.

Highway to hell

Det finns saker som har förvånat mig här nere i södern. Dels så finns det fler backar här nere än vad det gjorde i Kiruna som ändå ligger på en jävla fjälltopp, en stor besvikelse. Det blåser sjukt mycket här, och ibland känner man att det luktar Piteå, dvs. pappersmassfabrik/skitabäcken/avlopp, alltid trevligt att vistas utomhus då. Nu är det dessutom november, vilket brukar innebära snö. Inte här... Nejdå, här regnar det. Känns som mitten av oktober, min inre kalender är back en månad. Men då blir man iofs. alltid glad då man inser att det är december snart ^^

Annars så har klarade jag kemitentan, och tillsammans med labbrapporterna så är jag godkänd i mina första 12.5 hp. Då är det endast... Hmm... 165 hp kvar, om jag räknade rätt. På rätt väg iaf.
Lyckades sabotera en benhinna på fysträningen igår. Fy helvete, varför utsätter man sig för sånt där? Gympaliknande övningar med massa "steg" som man ska lyckas göra i takt med musiken. Pöh, min taktkänsla och jag lyckas inte riktigt klaffa, men nån påstod att det blir lättare efter ett tag. Sant eller falskt? Vi får se. Antar att Ida kommer att släpa med mig nästa vecka, och veckan efter det... Herrejävlar. Livet ÄR hårt. Och det känns faktiskt riktigt bra.

142495-78

Nydalasjön med hela TVÅ cm snö på backen! Lägg märke till att isen inte har lagt sig. Och nej, jag vill faktiskt inte bada just nu. Men vänta bara till våren!!

Rökt var det här!

Härliga... Eeh, inte måndag... Utan tisdag. Har grym koll på dagarna, som alltid. Tur att nån frågar när jag börjar dagen innan, annars hade jag aldrig tänkt efter och kollat efter vilken dag det är, eller vars jag ska vara. Känns bra det här. MEN, jag är inte dement (dement = utan hjärna), har jag fått lära mig idag. Nejnej, jag är i så fall en person med demenssjukdom. Ha!
Misstänker dessutom att det kanske stämmer... Stod och fifflade med hamburgerbröd för en stund sen, men blev avbruten av att brandlarmet gick (Ida stekte hamburgare och det osade... Lite... Eeeh), så jag slängde ifrån mig brödjäveln och klättrade omkring på en stege för att få ner larmet utan att bli stendöv på kuppen. Glömde helt bort brödet tills Elin frågade varför det låg på fläkten. Smått frånigt, men men... Det ska börjas tidigt!

Annars så funkar det väl. Snön har försvunnit och det småregnar. Kul november, inte. Känns som början av oktober, min inre klocka hänger inte riktigt med.
På tal om klockor... Odlade bakterier från min klocka igår. Usch. Var riktigt vidrigt att se hur mycket som hade växt och göttat sig där under natten. Ska låna lite desinfektionsmedel av Ida och svabba av den så jag kan titta på den igen. Funderar på att investera i en egen flarra. Apoteket borde ju sälja.... Tycker jag.

Nåväl. Ska poppa lite 90-tal innan jag hoppar ut och springer en sväng.

Hoppsan

Tentan avklarad, det gick som det gick men jag har hopp om att vara godkänd ^^ Nåväl... Blev väckt av Ida sjukt tidigt imorse (9.40). Hon vrålade att det snöade. Och voi fan, nog gjorde det. Snö i Umeå, och livet kändes genast lite bättre. Det är så här det ska vara!
Inte för att det kommer att hållas på backen, nejnej... Har redan geggat ihop sig till en brunaktig sörja, men det är nått speciellt iaf.

Ikväll blir det utgång. Tydligen... Har suttit med Elin och trashat tröjor i en timme. Och nu bränns maten... Fan. På återseende!