Follow these instructions, do exactly as I do...

Det här inlägget ska ägnas åt förkylningsgnäll. Bakteriell infektion, virus eller kanske rent ut av svininfluensan, ingen som vet vad det är man drabbas av numera. Jag är i vilket fall som helst sjuk. Har legat däckad hela helgen och febersvettats, snorat och harklat mig. Tyckte synd om mig själv och råkade visst tröstshoppa en I-pod, hoppsan så det kan gå. Blev jag friskare? Nej. Är jag frisk i dagsläget? NEJ. Har spenderat halva natten sittandes på sängkanten med panikhosta som i sin tur irriterade både snorproduktionen och tårkanalerna. Snor, hosta och tårar. Mmm... Så underbart! Somnade sittandes till slut, vaknade av en ny hostattack. Har tredubblat doserna av inflammationsdämpande inhalatorer, puffar på Bricanylen då livet är lite extra tungandat... Min träningscomeback är inställd på obestämd tid (okey, okey... Max två dagar) och dagen ska tillbringas sittandes med en dassrulle Lambi i handen för att åtgärda det rinnande snoret och tenta/seminarieplugg. Fy fan vad roligt jag ska ha.
VFU nästa vecka. Tror att jag ska ut på histopatologlab, kan bli intressant det där. Nå den som lever får se! Ska hosta upp lite slem nu innan ryggläget blir aktuellt.

Shoot, an apple off my head

Tyskan i korridoren frågade ett "Are you going out tonight?", jag sneglade ner på mina träningskläder, nyss hemkommen från gymmet. Sa ett "No, I don't think so." och önskade henne en trevlig kväll då hon skulle på rajraj. Vad i helvete gör jag då denna fredagskväll? Jo, jag sitter på fertilitetsguiden.nu och läser om Klinefelters syndrom och manlig impotens. Kan man ha roligare? Misstänker att svaret är ja. Men nu kanske jag kan få bort caset från helgens nerplitade lista över saker som måste göras. Spännande liv det här, är trött som ett svin och funderar på en tidig kväll.




Nuuudalasjön (som tyskan brukar säga). Bada kanske?


And they're zipping white light beams!

Här sitter man och äter äpple, svenskt äpple till t.o.m. Surt som attan, mjöligt i konsistensen och med ett hutlöst kilopris dessutom. Nu undrar ni kanske varför jag inte snaskar på de gamla vanliga Golden Delicious? Inte har jag gått och blivit medveten om det här med "lokalproducerade" varor inte, nejnej... (Det enda undantaget är Norrmejerier) ICA hade inga andra äpplen. Skandal. Snart finns det väl bara KRAV-märkta bananer att köpa. Missförstå mig rätt nu, det är suveränt att det finns valmöjligheter för ekologiskt, miljövänligt och lokalproducerade grejer med korta transportsträckor osv, men jag vill ha valet att kunna välja bort det också. Som de här miljövänliga plastpåsarna, de kostar mer och håller inte ens för två mjölkpaket. Vill man betala för något som inte ens kan frakta ens varor 300 meter till ens korridorsdörr? Inte jag. Ge mig en hållbar påse och jag ska med glädje betala 2.50:- för den. Amen.
Nog gnällt om mina i-landsproblem nu... Börjar känna mig lite utarbetad. Ja, jag är medveten om att terminen började förra veckan, men det tar lite tid att vänja sig vid att häcka i labbsalen från morgon till eftermiddag. Har sparkat igång träningen igen, joggingturerna ligger på hyllan tillfälligt då nya skor måste springas in här inom en snar framtid, men spinningsäsongen har precis börjat. Slår nya svettrekord för varje gång jag placerar arslet i spinningsalen. Idag rann det till riktigt bra om jag får säga det själv. Svett i höger öga, svett över halva cykeln, svett i munnen och svett på golvet. Mums. Alltid lika hett. Yes, jag har duschat, och nu är det banne mig dags att zappa igenom kanalutbudet en sväng innan det är sovdags.

Back in the game, again and again

Ja herran, long time och ingen bloggning. Inget nytt där med andra ord ^^ Man kan inte hinna med allting här i världen. De älskade studierna har återigen startat (lät vuxet det där), och jag sitter på universitetet hela dagarna. Just nu pysslar vi med bakterier, odlar upp dem på diverse medier. Luktar mindre gott, hälften av plattorna luktar rent ut sagt skit och resten påminner svagt om matos på något skumt vis. Blir knepigt att laga mat ett tag framöver med andra ord, får börja missbruka nässprayen igen så är luktsinnet ett minne blott. Nä, ska inte ens leka med tanken. En gång missbrukare alltid missbrukare av nässpray. Guds välsignelse och förbannelse till täppta människor. Helt plötsligt har det gått åtta månader och du inser att du har köpt din femte flaska och att du inte längre känner lukten av pappersverket när vindarna ligger fel.
Just fan! Kattis och jag har gjort det igen! Inte gått upp till Kebne, nejnejnej, utan vi har kört på en sk. "upplevelse/bedrift". Vi sprang Tjejmilen. Sjukt tidig uppstigning, ett jäkla virrande i Stockholm och så själva springandet. Nog gick det! Är rätt så nöjd med tanke på att det var första gången och allt, men tiden går ju att fixa till nästa gång. Och ja, till skillnad från Kebnekaise så kan jag säga att det här är något jag faktiskt VILL göra om, det var som lite småroligt på det stora hela, förutom kräkkänslan den sista kilometern (bättrade ju inte direkt på farten om jag säger så) och Kattis lilla magproblem. 

  

Det blåste lite lätt som ni ser, men vafan, svettigt hår blir som bara ännu snyggare då. Sen så har vi min sexiga dobbisdräkt och jag när vi låg och väntade på Kattis ute på en äng.