Master guardian

"There cannot however be the least doubt, that the higher organisms, as they are now constructed, contain within themselves the germs of death." - August Weissmann, philosopher of biology 1889

Rolig söndagskväll man har... Läser om "the master guardian" i människans genom. Hittade det fina citatet i kursboken. Jag gillar speciellt yrkestiteln philosopher of biology, låter rätt spännande. Årets första ordentliga löprunda är för övrigt avklarad, nu gäller det att fokusera (pöh...) på målen, och njuta på vägen dit (pöh än en gång). Äh, men det ska nog bli bra det här!

It takes a muscle


Nydalasjön i november, under en lunchpromenad. Nej, jag gick inte ut på isen, trots att jag var lite småsugen.

Tågstationen, väntandes på ännu ett försenat tåg. Snorkallt, ett genomgående tema under julen.

Nyårsafton firades uppe på Luossa hos Hanna och John. Vi körde på snåltemat och tittade på andras fyrverkerier. Dock så var avsaknaden av stativ pinsamt tydlig.

Grannen Malin hade däremot en sån där miljövänlig thai-lykta som karlarna skickade upp. Väldigt MSP av oss!

Lill-Abbe såg lagom pömsig ut där efter tolvslaget, misstänker att han önskade alla partajande gäster åt helvete så att han kunde få lite lugn och ro. Hur kommer det sig att hundarna anser att det minsann är dags att sova redan vid kl. 21? Abbe var däremot en riktig cooling som höll sig uppe till småtimmarna.

Här är dock anledningen till hundens sömnbrist. Hemmafest är helt enkelt bäst ^^
Avslutar med en bild som jag har knyckt från Hanna. Juldagen, med vinglaset i näven och Thessan vid min högra sida. Sammanfattningsvis ett fenomenalt "jullov", där inte alltför mycket vettigt blev gjort (precis som sig bör!), med mycket umgänge med de bästa.