Plugga, plugga, plugga...

Sitter och poppar lite musik på kvällskvisten och funderar på varför den första inspelningen av någonting oftast är den bästa. Djupa tankar... Har räknat uppgifter på pH-värden i lösningar hela kvällen. Har masserat ut muskelknutor i nacken på mig själv med min underbara massageolja, det är pinsamt att man lyckas skriva sig till knaggliga muskler. Usch.
Pluggkväll i kollektivet. Härligt. Gode gud vad skönt det vore att klara tentan på torsdag... Vi ser hur det slutar det här. Tänkte pallra mig mot mitt skrivbord och räkna den sista sidan och kolla igenom lite teori innan jag däckar med en bok eller två.

Halloween nu i helg. Skumt... Och självklart gjorde vi aldrig det vi ville göra. Nejnej... Skärpning!
Nu: PLUGGA. Fan.

De gudomliga badtofflorna tar över världen!

Här har vi de sexigaste badtofflorna ever!!! Hade helt och hållet glömt bort att beskriva hur mycket jag och Elin har letat efter ett par alldeles perfekta tofflisar som vi kan ha när det är typ... Blött.
Spenderade hela gårdagen med att hasa omkring i dem, förutom då folk kom förbi för att titta film på kvällen, vill ju inte skrämma människor i onödan.
Lätt värda 40:- paret. Try it. Ska glassa runt i simhallen nu i veckan. Alla kommer att avundas mig, och Elin.

Ida överväger att köpa sig ett par egna, om sex veckor då hon får bada igen. Jävla tuberkulosvaccin. Känns ju bra att jag också ska få det nångång i framtiden. Har hopp om att det är först nästa år. Kanske... Borde ta reda på det.
Men nu åter till badtofflorna...

142495-77

Shopping!

Sitter och tittar på barnprogram. Disneydags ^^ Känner att jag bara samlar på mig vuxenpoäng här... Men jag ursäktar mig med att jag officiellt har skaffat mig ICA-kort, autogirobetalningar, flyttat hemifrån och lagat Elins cykel.
Har vart på stagga med sambosarna. Det blev ju... Lyckat. Har aldrig nånsin cyklat med så mycket grejer. Få se nu... Dagens inköp som skulle släpas hem var nått i stil med mjukisbrallor, fyra t-shirts, två par badtofflor, en enorm plansch, kurslitteratur, Guitar Hero (ENORM kartong), högtalare till den bärbara datorn (otymplig kartongjävel), brevpapper, hörlurar, cykelolja samt Halloweengrejer. Var ju... Kul att få hem. Jättekul. Inte.
Nån som vill skänka tre fattiga studenter en bil?
Sen blev det att handla tre kassar mat på ICA. Trevligt att personalen känner igen en... Känns som att vara hemma i Kiruna igen.

Snart mat! Tacopaj ^^ Möööms.


Undanflykter?

Fullt upp... Kemitenta nästa torsdag... Eeeehehe. Vi ser ju hur det går, om inte annat så får man ju alltid skriva om saker. Bra grej, mycket bra.
Har fullt upp, ska "reflektera" till mina ena (jättesena) labbrapport. Hade vart klar med den om inte hela jävla USB-minnet bestämde sig för att bränna kretsarna i förrgår. Jättekul... Inte. Skitminnen är vad det är. Satt och morrade och hackade sönder tangenterna på datorn tills papps blev less och gav mig två nya. Gratis USB-minnen kan inte vara annat än usla, men med två stycken borde jag ju klara mig ett liiiitet tag. Kanske? Äh. Säkert inte. Får köpa mig ett bra, nångång, men inte nu.

Är smått less på tåg nu, så det är väl lika bra att man inte hinner hem förrän till jul. Tåg luktar skumt.

Imorn blir det gymmet med Emil, igen. Läskigt det hära. Alla är jättestarka, utom jag, alla är superseriösa, utom jag... Blir spännande om inte annat. Höhö.
Visst ja, och sen vidare mot blodcentralen! Ska lämna blod, liiite kul det med. Jag är lättroad, men livet blir så mycket roligare då.

Sambosarna är på bio, och jag har verkligen slut på undanflykter från labbrapporten... Fan. Nåväl. Ska väl kanske skriva klart den dårå. Och sen plugga kemi... Säger vi som.

142495-76

TJOCK kemibok. Snuttismobilen ligger ovanpå, bara för att visa att boken är stooor. Snuttisen är för övrigt på rep, just nu kör jag på "old school" med en gammal Nokia. Härligt med total avsaknad på alla finesser. Verkligen.

Min "manliga" sida, typ

[x] You love hoodies (Bekvämt och varmt)
[x] You love jeans.
[x] Dogs are better than cats. (LÄTT. Bästaste, finaste Tottemannen!)
[ ] It's hilarious when people get hurt. (Aj? Näe.)
[ ] You've played with/against boys on a team.
[ ] Shopping is torture.
[x] Sad movies suck. (Som fan att de gör, jag vill ha bra, lyckliga, romantiska och supersnuttiga slut!)
[ ] You own an X-Box.
[ ] Played with Hotwheels cars as a kid. (Nix, men med Spiderman.)
[ ] At some point in time you wanted to be a firefighter. (Höhö, brevbärardrömmen slår fan brandman.)
[ ] You own a DS, PS2 or Sega.
[ ] You used to be obsessed with Power Rangers.
[x] You watch sports on TV.
[ ] Gory movies are cool.(Äckligt, äckligt och äckligt... Får lite svårt att sova efter sånt.)
[x] You go to your dad for advice. (Klart jag gör. Papps äger.)
[ ] You own like a trillion baseball caps. (En stickad mössa! ^^)
[ ] You like going to football games.
[ ] You used to/do collect baseball cards.
[x] Baggy pants are cool to wear. (Mjuuuukisar... Jättstora. Skönt.)
[ ] It's kinda weird to have sleepovers with a bunch of people.
[x] Green, black, red, blue, or silver are one of your favorite colors.
[ ] You love to go crazy and not care what people think.
[x] Sports are fun. (O ja. Springa, simma, träna, kicka boll i vänners sällskap... Allt ska provas på.)
[x] Talk with food in your mouth. (Tiden är dyrbar, vi lever bara en gång. Prata så mycket det går.) 
[ ] Wear boxers. (Muhahaha! Det hade väl suttit fint? Eller så inte. Inget fel på Lindex... Absolut inget fel alls.)

Total = 10

Slutsats? Är kanske inte så manlig iaf...?

Hemma!

Hemma i Kiruna igen.... Definitionen av ordet "hem" är luddig just nu. Det finns ett hem i kollektivet med Ida och Elin, med allt som hör till. Tvättis, sporadiskt öldrickande (det var gott, Elin förstör mig), cykelturer och fanfittafanfan. Så har vi hem i Kiruna, med familjen, gamla vänner och en hel uppväxt.
Känner mig lite som ett skilsmässobarn, fast ett frivilligt sådant, minus själva skilsmässan. Skit samma. Två hem är bra. Lika bra att gilla läget då man ska tillbringa åtminstone de tre kommande åren i Umeå. Utom loven.

Vet ni... Jag har sett snö ^^ Inte fan snöar det i Umeå, men här uppe i norr. En bekväm hemkänsla har lagt sig över mig, så här ska det vara. Förutom att den tiden är över då man släpar sig till Hjampis för att gnälla till Stina om matten. Tiden går fort när man tänker på det som var.

Nåväl. Förutom mitt lyckorus av snön så klarade jag hemtentan i kognitiv psykologi, vilket inte är alltför dåligt då jag inte förstod ett ord ur boken. Men den kan komma till användning, vid sömnproblem. Bara att läsa fyra-fem sidor så sover man som en klubbad säl.
Ska pallra mig mot stan med papps för att skicka in mobilen på rep. Överväger att köpa en mössa också. KALLT ute.

Mörker...

Alltid måndag... Evigt jävla mörker. Ojfan, borde nästa börja leta fram kläder så folket slipper se mig hasa in på biologihuset i pyjamas.
Både jag och Ida drog en sovmorgon idag, tänkte faktiskt vakna och vara lite artig mot Elins föräldrar, men lyckades somna om två-tre gånger. Men det fixar sig med artigheten ikväll då de äter middag med oss, inga problem! Är trött, sjukt trött, men det hinns inte med att somna om fler gånger. Idag ska det vara en seriös dag, både på universitetet och sen hemma med alla labbrapporter som kanske borde skrivas klart. Eller... Nej! Inte skjuta upp det fler gånger, fy.

Näe... Kläder var det.


Oh holy night

Cartman-And, Oh holy ni- (shock)Ow! Hey what was that for, I didn't
Screw up!

Kyle-Ha Ha

Mr Garrison- No Kyle you can't shock him unless he forget the words

Kyle- Sorry Mr. Garrison

Cartman- And, Oh holy night the stars are brightly shining, it is the night
of our dear saviours birth, oh holy night....(mumbles) (SHOCK)

Children- HAHAHA

Cartman- It is the night with the chistmas trees and pie (shock)

Mr. Garrison-THOSE AREN'T THE WORDS ERIC

Cartman- Cause Jesus was born and--so we give him presents (shock) OW
umm (OW) decorations..OK
Fall on your knees and herethe angels....voices (shock) OW!
Oh night devine

Mr. Garrison- Very nice Eric.

Cartman- oh night, oh night devine----there see i remember that whole chorus

Mr. Garrison-MISSED IT!

Cartman- Oh night (shock) DEEEVIIINE

Kyle- Damn Cartman

Mr. Garrison-WOW.....

Cartman- Oh night, Oh night...devine
(shock) (shock)

142495-75

Höhö! South Park är kul, fruktansvärt kul. Ska lyssna minst fem gånger till, och massa mer imorn!

För övrigt har jag och Elin vart sjuuuukt tekniska idag. Inte nog med att vi faktiskt cyklade till stan två, jag upprepar TVÅ, gånger för att köpa massa kablar på Clas Ohlson, vi lyckades dessutom koppla ihop allting med datorn och TVn. Vi äger. Ha!
Nu... Dricka äppeljuice.

Moshäst!

Drömde en mycket skum dröm inatt... Den handlade om magknip i Kiruna, som slutade med en njurtransplantation och en burk med alvedon. Vaknade av klockans jävla tjutande. Livet är hårt... Speciellt klockan sju på morgonen då man har glömt vädringsluckan öppen under natten. Det börjar bli kallt här nere. Var faktiskt lite is på vattenpölarna. Dags för långkallingar och mössa ^^ Hähä.

Har spenderat i princip hela dagen på universitetet, labb sista timmarna. Ligger... Fyra labbrapporter back nu, dvs. har inte lämnat in en enda. Men det kommer! Vi fixar det förhoppningsvis imorn.
Nu var ju kanske inte det dagens höjdpunkt, inte heller det att vårt tappra försök till återvinning lukar apa och vi måste tokspringa till återvinningen ikväll, utan det är Elins kladdande med potatismoset ^^ Det blev en häst, en moshäst! Jättesöt, så söt som nu mos på en tandpetare kan vara. Man blir aldrig för gammal för att leka med mat, gegga eller snö. Sådeså. Jag vill för övrigt åka pulka, och göra snöänglar! Det var några år sen sist... Kommer ihåg den snorkalla vinternatten Sork och jag genade vid Bolkis fotbollsplan... Massa snö överallt, stigen var smal och frestelsen blev för stor, så det blev rätt så många snöänglar den kvällen ^^ Härligt. Nu blev jag nostalgisk. Fan.
Ska springa iväg med soporna innan de kryper ner och bosätter sig hos grannarnas dampungar.

Middagstips

Känner pressen, och som vanligt så behöver min ironi få komma ut på nått sätt.... Sååå... Middagstips it is! Som de fruktansvärt hälsomedvetna människor jag och Elin är (Ida är fortfarande i Kiruna, återkommer på lördag) så tänkte vi fixa plättar till middag. Jäpp. Plättar med sylt, glass och fettsnål kalkon. Möjligtvis slinker nån ynklig paprikabit med också.

* 2.5 dl vetemjöl
* 6 dl standardmjölk
(vi har tydligen lättmjölk, misstänker att Elin bara vill slippa se den i kylskåpet ^^, hälsosamt!)
* 3 ägg
* 0.5 tsk salt
* 2 msk smält smör
* 1 msk smör till första laggen

Släng ihop allting, vispa och låt stå ca. 30 minuter. Införskaffa en plättlagg under tiden, om inte annat så tag en stekpanna och gör dina plättar så gott det går. Vi är plättlaggslösa, så stekpannan är vår bästis.

Sådärja! Dagens superfina middag. Komplettera gärna med en vitamintablett och kosttillskott med tanke på det låga näringsinnehållet. MUMS ^^
Näe, try it! Plättar är gott. Och ibland får man faktiskt.... Speciellt då man måste plugga hela kvällen. Förjävligt.


Höst

Sitter och poppar lite till Winnerbäck. Höstmys. Känns skumt att träden fortfarande har löv kvar, att det inte är frost varje natt och att det inte har snöat än. Och tekniskt sett så är det här fortfarande Norrland ^^ Sweet, och man ska inte klaga (än).
Var ute och sprang en sväng, kom på att jag hade glömt allt vad Bricanyl heter hemma i skåpet. Torsk. Antingen så sitter "astman" stenhårt i psyket eller så är det kanske astma på riktigt... Hmm... Två av tre läkare säger det, majoritetsbeslut, får köra på det. Nåväl. Gör ju ingen skada, förutom att läkemedelskostnaderna går upp en aning. Dyra grejer det där. Allt är dyrt, beroende på synvinkel.

Hade några djupa filosofier imorse, men de försvann i takt med att grannungarna i lägenheten under rev rum efter rum. Misstänker starkt att de lider av koncentrationsstörningar och överskottenergi. Funderar på att lägga Valium i deras brevlåda och hoppas på att de äter upp det. Tröstade mig med Bridget Jones, härlig litteratur för sega lördagsmorgnar och en kopp te. Fast jag kom aldrig så långt som till att faktiskt värma tevatten, får ta det nån annan dag.

Voi vittu, ska kanske sätta igång med något vettigt... I stil med labbrapporten, hemtentan, kemiboken, statistiken eller... Det var nog allt. Hähä. Glöm det. Får ta tag i skiten imorn. Eller ikväll... Siktar man mot stjärnorna så kommer man över brevlådan!

Hamsterpaj

HELG! Och det tackar man inte nej till... Ledig imorn, har labb först på måndag. Har bockat av en till punkt på min lista. Organdonationen fixade jag förra året, mina organ hamnar på marknaden när jag dör, t.o.m. hornhinnorna som Kattis förutspår kommer att ratas fort som fan ^^ Cyklade förbi blodcentralen och anmälde mig som blodgivare. Tre eller fyra provrör med blod senare så var det klart. Sitter med plåster i båda armvecken och ska snart ner till tvättis och snabbtvätta några maskiner. Min jacka luktar skumt... Kom på att den inte är tvättad sen vi kom hem från Ryssland i... Maj. Usch. Det är dags nu.

HEEEEEEEEEEEEEELG! Ska leva i ett litet lyckorus de kommande timmarna, sen pallra mig till ICA och köpa mûsli till frukosten.

142495-74

Tisdag? Jo

Mjaaahapp. Sitter och kollar på Let's dance, eller vad det nu heter. Lite trevligt, dans gör mig glad, så länge jag själv slipper ställa upp. Att hålla takten är inte svårt, men då man måste göra det till musik och inför folk... Guden då, nejtack. Jag placerar mig hyffsat långt fram i publiken med min medhavda godispåse och tittar på.

Har vart ute och sprungit en sväng, kommit igen lite på kändisskvallret (Britney förlorade vårdnaden om sina barn, folk är gravida, andra super, det gamla vanliga).
För övrigt så var mitt grävande i avloppet bara början... Det läcker fortfarande, det är fortfarande shampoo i hela badrummet. Vad fan är felet? Uppenbarligen var det inte de enorma hårbollarna... Om jag inte har missat några stycken. Avloppsgrävningen fortsätter imorn, alternativ i slutet av veckan. Jävla skit.

Ska kila och äta en macka och klunka ner ett glas med den älskade hallonfilen. Imorn blir det att försöka fixa lite med labbrapporten, ofta jag kan Excel och statistiktest... Livet är ett skämt ibland, rätt så roligt faktiskt ^^ Så var det ju hemtentan... Den får också fixas. Det här blir bra. Min planering suger getröv.

Hårtussar, strumpludd, shampoo...

Har ingenting emot att vara huslig med jämna mellanrum, att diska går rätt så fort, dammtorka gör man inte alltför ofta, dammsuga... Men då det blir att dammsuga och rensa avloppet på samma dag... Fy fan. Avloppet har stört mig i två veckors tid, allting på golvet har badat i shampoorester och hårtussar. Jättemysigt, verkligen. Tack Gud för att Elin har engångshandskar! Det var några riktigt läckra hårbollar i rören. Lite piffigt att det var blonda, röda och svarta hår. Mmmm... Med lite strumpludd insprängt här och där. Men nu jävlar är det gjort. Fan. Hoppas det funkar nu... Grävde fram Idas självmordsbenägna rakhyvel i samma veva, den hoppade ner under badkaret för några veckor sen. En effektiv dag är vad det är!
Har dessutom köpt frimärken så jag kan posta lite grejer till folk här och där ^^ Hittade brevlådan! Den var gömd bakom en buske. Hur har de tänkt sig att jag ska leta där? Tsss... Tur att tanten i den kiosken med de usla öppettiderna pekade.

Nåväl... Ska bearbeta avloppsepisoden ett litet tag, sen PLUGGA, redovisningar och hemtentan. Lika att börja nu, bättre sent än aldrig heter det ju. He... Heheeeee... Ee. Vad rolig jag är.