Tungt

Nollgradigt ute och det har regnat... Snorhalt på gångbanorna, det blev ett jäkla slirande hem från IKSU. Och hur dum är man egentligen inte som cyklar upprepade gånger varje dag och som körsbäret på pottimosen sen drar en 55 minuters spinning? Nåväl. Alltid trevligt att droppa svett i en sal proppfull med andra flåsande människor. Jobbar på den sk. "julformen", ni vet, den som tillåter en att pressa tre ton julmat och sen lite pepparkakor på det. Om tre veckor, tre patientcase och en tenta äre dags!

Klickade mig in på en pixbox nyss, och ärligt talat så var det endast egobilder, ingenting annat, och då slog det mig...Jag har som aldrig greppat det där med att fota sjukt mycket bilder på mig själv. Bror och jag gör inte sånt, vi fotar fasiken inte varandra heller. Enda gången vi gör sånt är på semestern, och då endast för att det förväntas dokumenteras när man springer omkring och pillar på gamla hus och dylikt. Alkoholpåverkan är ett stort undantag, det som sker i dimman hamnar alltför ofta på bild. Finns ett mycket läckert exempel där jag tror mig sjunga till nån poppig gammal schlagerdänga samtidigt som det skakas rumpa sittandes på soffan. Stor inlevelse från min sida.
Näe... Egogrejs är nog inte jag trots allt. Men som tur är så väger my darling Cää upp det och bombar mig med bilder på sig själv. Du har fått en egen mapp på min dator ^^


Frihet! Not...

Tentan är bortskriven, tack gud och Jesus för det. Immunologi går i princip ut på att en cell tafsar på en annan, som sen skickar ut grejer som binder på sig själv och så tafsas det vidare. Bortskrivet, som sagt. No more... Hoppas på att alla fina förklaringar och termer har satt sig fint någonstans i bakhuvudet så att det kan komma till användning senare.
Ny kurs imorn för att göra saken värre än den är ^^ Underbart... Då blir det sjukdomslära. Kanske lite spännande? Eller så blir jag hypokondriker utöver den redan förvärvade bakterieskräcken från förra året. Hähä. Ska bli kul att se om man drabbas av vinterkräket och flunsan sen då man hamnar ute på sjukhuslabben.

Lyckades, med hjälp av en stol, slå hål i halva tån imorse. Mina favvosockar åkte ju åt helvete då det började blöda. Det är svårt att stuka lilltån så att båda lederna svullnar upp åt helvete, men nog lyckas man. Har hoppat sjukt skevt på järngympan i ett misslyckat försök att avlasta foten. En ynka tå ska inte förstöra hela veckan, nio kvar liksom. Har dessutom bestämt mig för att testa på afrodans nån dag. Ska tillbaka till stammen, sopa mitt lergolv och laga min hydda. Lider av en hyffsat stor brist på känsla för dans och är osmidig och stel som ett vapenskåp sen mina år i stallet utan stretch (okey, skidåkning och joggingturernas stretch var väl också lite bortprioriterad), men det kan bli lite kul det här.
Nåväl. Duscha sig lite, och sen äre Grey's!

Klapphandling

Joulushopping i massor. Några piffiga klappar är inköpta och kan bockas av från min lista. Ska ägna mig åt some serious nätshopping inom en snar framtid. Får skavsår av att knata staden runt och klämma på alla grejer i hopp om att hitta något. Frustrerande. Poppar lite julsånger, hittade just Britney Spears - My only wish (this christmas).

Elin och jag var ute och letade julklappar förra året, stod och pillade på någonting inne i en affär... Två personer knatar in, också ute efter ljuva klappar.
- "Haha. Lyssna... De spelar Britney Spears jullåtar! Fy fan, ska vi ge nån skivan? MUHAHAHA! Fy fan vad elakt, snacka sämsta julklappen."
Personerna går och jag fnissar.

Näe... Julen är en fin tid. Nästa vecka ska mina 19,8 kvadratmetrar julpyntas. Kan bli spännande.


My precious

My precious Svenkaboy fick punktering, igen. Tror det är ett stort missnöje från hans sida... Ida tippar på att han är bitter över att han inte får stå i ett varmt garage på nätterna. Bortskämda skitcykel. Blev ett nytt däck och ny slang, nu jävlar är allting pumpat och monterat igen. Bromsarna reglerade och händerna kolsvarta av olja. Lovely.
Nåväl... Blev en spinning idag. Egentligen så borde man undvika sådant med tanke på att man cyklar varje dag i vilket fall som helst, men på något skumt vänster så är jag nog otroligt lättroad. Det mesta är faktiskt roligt, förutom bollsporter (orsaken kallas inget bollsinne). Duscha sig, plugga sig, pallra sig i mjukisbrallorna för att titta på Idol. Trevligt.


Let it snow, let it snow...



Snö ^^ Massa snö, och mera snö får det hemskt gärna bli. Springa i snön, rulla i snön, promenera i snön, cykla i snön, handla julklappar i snön... Snöbollar, snöänglar, snögubbar...


Allvarligt talat...

Dagen har tillbringats på medicinska biblioteket. *tadaaa* Det har faktiskt pluggats utan dess like, med tanke på att det är helg och man faktiskt har roligare saker att göra. Nåjo, blev demens, etik och nån form av psykologi för Idas del, och immunförsvaret för mig. Jättekul... Not. Men vafan, student av en anledning kanske.


Observera högarna med böcker och pennor. Samt minimala post-its, studentens bäste vän. Mina böcker blir fullklistrade under tentaperioderna.


Snö! Det snöar fortfarande. Halt som fan, Sven och Jögga har isat sönder både bromsar och växlar... Cykeln står just nu i farstun, hoppas på att kunna montera ihop bromsarna så snart allting har torkat. Lovely.

Fredagsfrulle

Nyss ätit frulle för att orka med denna mörka fredagsmorgon. Två mackor, ett glas apelsinjuice och så en skål med fil. Stod och halvsov i köket i hemmadressen, dvs. mjukisarna på sniskan, badtofflorna och glasögonen när korridorens ryska käckt springer in, hejar och tar ut en påse tomater ur kylen. Sneglar på mitt frukostberg... Springer ut och vrålar ett "Hejdå" på bruten svenska. Jotack. Nåväl, jag vet iaf med mig att jag absolut inte ens nästan blir mätt på några tomater, och då bortser jag från det faktum att jag tycker det är lite småäckligt också. Matvanorna här är mycket blandade, vissa lever på muffins, andra på grönsaker och en tredje på snabbmakaroner.

Borsta tänderna, leta fram nått annat än hemmadressen att ha på sig och sen vidare mot en förmiddagslabb på universitetet. ELISA, here I come.

Käpprätt utför

Det har flippat förr, men nu börjar det bli illa... Riktigt illa. Sprang omkring på stan en snabbis för att kika in en julklapp eller två, sneglar upp mot några vimplar som hänger utanför en galleria. Stannar. Tittar igen... Jo. Det ser ut som en dissekerad råtta. Kolla bara! Ser ni inte hur slående likt det är? Svansen, tassarna och nosen, allting är där. Tror jag ska sluta läsa kurslitteraturen innan jag somnar på kvällarna. För det här börjar bli töntigt.



Men ärligt talat... Vad ska det föreställa egentligen? En gran nu i stundande juletider? Verkar ju lite logiskt, förutom att granar är gröna. Kanske ett höstlöv? Men alla löven har ju trillat av pinn för en månad sen... Näe. Jag ger upp ungefär här.

Regniga november, say whaaat?

Ny vecka på G. Just nu tänker jag bara på julen... Jul, jul, jul och lite mera jul. Inhandlade ett par fräsiga julgardiner i lördags. Sen blir det att hämta julgrejer som har hamnat hos Ida och Elin på vinden. Men vars i helvete är snön? Har knappt tänkt på att det är november, men november innebär snö. Faktiskt. I Norrland ska det snöa, vara kallt och jävligt. Regn är skit, Sven rostar sönder och jag blir blöt. Kul grej.
Har suttit och kletat äppelmos i filen, burken går ut om en månad. Något måste göras... För mat slänger man som sagt var inte. Var lite mindre gott, så jag misstänker att det blir gröt med äppelmos imorn.
Nu: duscha. Sen: Cityakuten. Okey, okey... Plugga.


Panikgråtandet tar kål på mig

Veckans tvättstuga är avverkad, är som en liten kärring med fasta rutiner, men det är alltid trevligt att inte ha sju maskiner att tvätta på en gång. Lakan och handdukar är borttvättade, jag sitter i den sexiga hemmadressen bestående av mjukisar och en t-shirt. Hemtentan är uppdragen, tänkte vara lite effektiv.
Gårdagen spenderades på stan i ett tappert försök till julklappshandling. Sen råkade Pearl Harbor gå på TV innan middagen, det var ju... Lyckat. Gråter oavbrutet de sista 15 minutrarna, varje gång. Så här har det vart i flera år. Så fort man har slutat snörvla så kommer nästa "big moment" och allting blir ännu värre. Hulkade och grät ner min tröja igår. Resulterade i att jag inte kunde gå ut i korreköket innan jag hade återhämtat mig. Jävla skitfilm, plus Gladiator och cirka hälften av alla avsnitt med Grey's Anatomy.


Halloweenilainen!



Vi hade ju lite rajtan i lördags... Maskerad är inte till för småbarn, 20+ kan också!  Något sansade bilder, de värsta bör inte visas för barn. Höhö ^^



Sork och jag fixade snabbt ihop en snygg dans efter några glas. Här är väl enda bilden som inte är barnförbjuden. Lägg märke till Sorkens suddiga inlevelse! Plus i kanten.



Så schnygga. Sork med horn, Ida med skägg, Sanna körde på pirat... Och Boddan, well, gympatant, fast här tror jag att det var slampa som var temat för stunden. Som sagt var, schnyggon, hela bunten.



Romare i en lite kort toga (hoppsan) vs. självmordsbombande arab. Snygga var vi!



Och så en favorit... "Araben kommer ridande", tyglarna i ett stadigt grepp och pimpkäppen i högsta hugg.

Det här med visdomständer...

Jotack, jag som har lyssnat på Kattis mardrömslika berättelser om gråtande smärtattacker och en totalt nerknarkning på smärtstillande fick fan äta upp nöjet av att inte känna av tänderna. För vem fick ont i helg? Jotack. Hejhej. Kul grej. Kan inte tugga som folk, undviker att ha käften stängd så gott det går, mitt tuggummiberoende har utvecklats till nått tuggummisugande och jag är på uselt humör. Det här handlar om totalt onödiga tänder, som mest troligt inte ens kommer få plats när de väl har pressat sig upp ur tandköttet. Sweet. Behöver man inte dra ut dem pga platsbrist så är chansen stor att man får hål i dem förr eller senare, och då dras de ändå skoningslöst ut för att de... Just det! Sitter så långt bak att man inte kommer åt.
Aj för i helvete, aj. Ska suga på ett nytt tuggummi, en ny smak som jag hittade på ICA för nån vecka sen. Tugga lite med  framtänderna kanske.

Visdomständer... Pöh. Aj-som-fan-tänder tack.