Snart... Alldeles på straxen

Det närmar sig med stormsteg... Tenta på fredag (lite lätt ångest, ja), sen upp mot gruvstaden i norr, min lilla håla från barndomens ljuva dagar, a.k.a. Kiruna med tåg. Älskade älskade SJ. Hatar tåg. Den här gången blir det dessutom med ett stycke hund och ett stycke tjock kissemiss, plus Malin och Sork dårå. Trevligt med sällskap, men jag tänker inte byta tidningspapper när Hellimaja har kissat ner sitt. Bara så att du vet Sork, du får byta på kissen själv. Höhö.
Nåjo. Praktik på måndag, sex veckor på labbmedicin... Sen ner till Umeå, och sommaren, i tre veckor innan sommaren. Jag vill bada. Elin... Bada? Bada typ jättemycket och jätteofta? Helst hela tiden ^^

Om man kanske skulle ta och duscha. Svetten klibbar längs ryggraden, magen, nacken, armarna, knävecken... Ungefär överallt. Spinning tar fram de charmigaste sidorna hos mig; enorma svettningar, väsande andhämtning, en sjuk "nu jävlar anamma"-känsla som gör mig smått blind för omvärlden och svordomar. Lovely.
En duscha ja, så vare. Och sen plugga sig.

Frihet är att dricka direkt ur mjölkpaketet

Sitter och paniktrycker middag, ska och träna kl.17 och det blev en jävla stress med en timmes övertid. Varför blir det alltid så med spektrofotometrar? Inte en enda jävla gång går det att göra allting i tid eller att få bra värden. Fast nu, i och med övertiden, kanske det blir ett bra resultat? Höhö, fet chans.
Dagens happening var då hela biologihuset utrymdes pga. brandlarm. Spännande, spännande! Ett 30-tal personer i vita rockar stod och trängdes med alla andra som strosade ut ur byggnaden. Man måste bara älska labbrockar. Varma är de också, inga problem att stå ute i snön med dem inte. Ingen brand dock, utan nån läcka i kulvertarna under universitetet och sjukhuset. Så tyvärr fick labben faktiskt slutföras efter att brandmännen hade gjort sitt.

Näe... Pressa i sig äpplet och sedan rota fram träningskläderna. Kommer få stressmage efter det här. Mys.

Speed of sound

Dagens:
- Föreläsning om antikroppar mot diverse spännande grejer i blodet.

- Ersboda tur och retur i världens snömodd, fin cykeltur med konstant sladd i gegget. Spinningskor och nya stänkskärmar inhandlades på Intersport. Bodil bjöd på ett härligt "Öh, hörrö... Kan du hjälpa mig?" till skokillen. Jag älskar norrländska.

- Bodypump. Precis lagomt äckeltungt.

- Kycklinggrytslagande i kombination med tvättstuga.

- Byte av stänkskärmar, fortfarande i kombination med tvättstuga.

Sprang dessutom in i en full karl som stod och pissade på sophuset då jag skulle föra pappersåtervinningen. Underbara måndag! Sitter för tillfället med ena foten i en hink med kallvatten, i hopp om att svullnaden ska gå ner, och jag ska just starta upp ett arbete om nått blodgrupssystem. Lovely.
Med hopp om att tisdagen ska bli bättre... Höhö.


Take my hand child

Strålande solsken, två plus ute... PRIMA lördag! Och som de sanna norrlänningar vi är så var det bara att pallra sig ut mot naturen, i vårt fall Nydalasjön som ligger i princip bakom knuten. Väl där så lektes det med den charmanta setterponken Loke, som glatt sprang efter varenda pinne som kastades ut i drivorna. Raringen då. Vi andra roade oss med "Take my hand child" och "Ahh, watch, my fanny's coming through... watch it, make room for fanny... " från Scary movie 2. Briljanta filmer! Skrattar fortfarande åt de usla skämten XD
Schlager i bakgrunden, borde göra klart arbetet om hormonerna och ta den något försenade morgonduschen. Höhö. Allt i sinom tid...




Man, he never had a chance

Dagens motion är avklarad, sitter och ångar svett efter det härligt svintunga spinningpasset ^^ Snart duschen innan det torkar på tok för mycket och börjar klia. Höhö. Fräscht.

"Now dance, fucker, dance
Man, he never had a chance
And no one even knew
It was really only you

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives"


Poppar lite fina bitar innan det blir att skriva ner det sista om hormonerna. Man måste ju bara älska dessa jäkla seminarier som dödar ens fritid. Äh. Man ska väl inte klaga, kunde ju ha dött och fått höra Carola på min egen begravning. Så ni vet... INGEN Carola, kommer att kräkas i kistan och återuppstå ifrån de döda för att hämnas.  Men lite Cher kanske? Fast ingen fartig partydänga i technobeat... Någon fin bit, med lite akustiskt kanske. Näe, hojja. Nu duschen!