Mjaaaaaaaaau.

Muhahaha! Har återigen tha lovely MSP-B. Men, och detta är ett stort men, det går fasiken bra för mitt å Hannas team just nu. Vi slog ihop våra "smarta" huvuden och sitter och tjaffsar med lavinfarorna i Kebnefjällen. Min senaste slutsats är att nästa riktiga fjälltur får bli till sommaren, då slipper man skidorna och alla tänkbara laviner. Glaciärerna undviker man. Fast det är fruktansvärt vackert, faktiskt.

Bara ridgym kvar efter det här, sen vidare till Joel och Puffis. Tötisarna.

Hmm... Det var någonting... Men vad? Skit samma. Jag och Hanna har pausat effektiviteten och kollar böcker på cdon.com, vi hittar massor.  Näää... Ska ska återigen tjaffsa med ArcView. Urk. Skitdyra datagrejer och licenser till program är fasiken aldrig roligt.
Ska köra en utvärdering av allas PMS-besvär. Hanna har en sjukt lång förklaring om att "alla lider av PMS, men som att det inte skulle räcka så lider vi fan av varandras jävla PMS också!!!!" Det värsta är inte Hannas PMS-besvär, utan det faktum att jag har förstått hennes förklaringar av problemen :P Skyller på att jag har kännt henne sjukt länge.

142495-13

Wake me up...

Jag behöver sömn... Känner mig som en dreglande, apatisk zombie som går på tomgång. Ösch. Kanske värt att satsa på att däcka efter stallet ikväll. Har ju min bok att läsa :P Tänkte satsa på Ego girl av Carolina Gynning, men Pressbyrån hade fan inte den. Så nu sitter jag envist fast med min fantasy, som Hanna verkligen inte står ut med ;P Just nu äre Eldest, fortsättningen på Eragon.
Hmm... Just ja. Jag vill ju ha nya skivor också, faktiskt. Har inte hänt på tre år att jag faktiskt köper dem. Finns andra, mycket lättare sätt, att skaffa sig musik på. Höhö. Men iaf, är grymt sugen på Guano Apes samlingsskiva med lite remixer och en av Apocalyptica, bara därför att de är sjukt bra.
Nåväl. Vem var på en kollektiv beställning?

Har akut strängnöd hära... Vad är det för skit som rostar egentligen? Jag säger bara ett pöh. Ska fixa nya nästa vecka om vi ändå ska ner till Luleå för att kolla på... Stålverket. MSP har verkligen intressanta och roliga mål när vi hajkar land och rike runt :P
Ska roa mig med akustiska herr gitarr och en låt av Green Day, bara därför att det går :P


142495-11

Iiiih.

Hemma. Och det är förbannat skönt. Inget fel på Stockholm, förutom att det i stadens jävla tunnelbana finns lika mycket folk som i hela Kiruna. Inte konstigt att man känner sig helt förvirrad och vilsen. Nejtack till stress säger jag iaf, finns det rulltrappor så ska man inte springa i dem. Min åsikt.
Nå voi! Kemiföreläsningarna var kanske lite mindre spännande, om vi säger så. Fast jag överlevde riktigt bra, och det fasiken inte tack vare någon annan. Ska knåpa ihop ett tackbrev till Kimit AB nu innan middagen så är det bortgjort.

Iiiiiiih! Jag får VG i matte C :D Känns inte så lite skönt efter det förbannade nationella som gick åt helvete. Men nu är det fixat.
Har virrat omkring på lassa idag med Cääry. Väldigt spännande. Tre röntgenbilder på handen och den mystiska "benknölen" och vi knallade vidare. Tänkte ta tag i grejer nu. Så vi knatade förbi blodgivarcentralen och några blodprover senare så var man inskriven. Man ska ge om man kan och vill.
Ska räkna bort lite mer matte, käka och sen jogga en sväng. Har inte tränat sen torsdag,  rastlös!!

Here I come.

14.16 går tåget ner till Stockholm, med byte i Boden. Får se hur det här går :P Men men... Så förbannat knepigt kan det inte vara. Om jag nu inte hamnar med nuppande apor inatt dårå, tur att man satsar på biologin under resan, finns inte en chans att jag inte kommer att somna med den i närheten. Skitbra. Föresten... När är provet? Vill inte plugga i onödan inte.

Har övergett Ebba Grön tillfälligt. Hittade lite popiga grejer med Tegan & Sara som jag och gitarren har gett oss in på. Går faktiskt nästan bra. Ska vira ihop kablarna och leta fram plektrumet som flög iväg mot sängen. Måste skriva ut lite grejer, men skrivaren säckade.... Hmm... Är iofs ingen brådska... Kan spara det till nästa veckas msp-B lektioner :P
Voi helvettin. Vi ses på måndag.


Ät skit.

Det här är hemskt. Fruktansvärt, äckligt och snuskigt HEMSKT. Vem kom på att vi måste läsa sånna här skitkurser som baseras på ett obegripligt dataprogram vid namn Arc View?!
Det började redan förra året... Hanna och jag tänkte slå våra smarta huvuden ihop och samarbeta, det har ju funkat enda sen vi var 11 år föfan. Men nejnej... Det enda vi åstadkom var nätkrascher och katastrofalt fula kartor.  Har det blivit bättre nu, ett år senare? Nå nä! Vi suger fortfarande lika mycket. Ska beräkna lavinfaror i Kebnefjällen. Yiiiiihaaaaw! Hur fan tror ni det går? Precis, apdåligt. Jag har kraschat mina grejer en eller två gånger den här lektionen, Hanna har lite mera flyt :P Nu sitter vi fast. Läraren är ute och spatserar omkring, lär få vänta i 20 minuter till. Lovely. Så vi bloggar.
Slutsats: Datorer suger getröv. Jag ska aldrig bli tekniker.

Har kuggat ett till matteprov idag. Höjde inte direkt självkänslan, men det får fan lov att fixa sig snart tycker jag. Är less på motvind, snöstormar och oflyt.

Hey. Ferre i februari? Vad säger ni tjejer? Ska bara överleva Stockholm och några röntgenplåtar på handen nästa måndag. Om det inte blir att karva ut det oidentifierade gegget dårå... Fast det tror jag icke, här i Kiruna går ingenting fort som alla vet.
Less, less, less och ännu mera LESS!!! Arc View är inte kul. Tro mig.

Behöver socker, nu!


Arg


Så vare tisdag.

Har fastnat i Ebba Grön, igen... Punk är knepigt, och absolut inte min grej, egentligen. Men vissa låtar är ju bara så bra. Så går det då man är totalt schizofren då det kommer till musik. Metal, punk, pop, soul, R&B, rock och diverse skumma technoremixer som alla vill döda mig för :P Höhö.

"Vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt
Ja, vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt

Åttahundra grader
Du kan lita på mig, du kan lita på mig
Åttahundra grader
Du kan lita på mig, du kan lita på mig

Människor med stirrande blick
du grät fast du inte fick
Varma kläder med så kalla kårar
inte konstigt när jag bara ser dårar"

Näe, ska sitta och ha beslutsångest för mitt liv ett tag innan det bär av till stallet. Vem fasiken kom på så många jävla utbildningar att välja mellan? Jag tycker inte om att bestämma mig. Fan heller. Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi kanske? Hoff. Ät majs.

Usch.

Voi vittu säger jag då bara... Har suttit och bråkat med gitarrkräket sen klockan halv fyra, och nu ger jag fan upp. Det går inte. Den låter som en kolikdrabbad get med akut inflamation i stämbanden. Och jo, det beror väl kanske delvis på att jag inte spelar så fruktansvärt bra, men det är nått skumt med en sträng eller två också. De håller inte tonen. Helvete.... Jag behöver nya. Hade behövt en till uppsättning till den akustiska herr gitarr också, stackarn ser lite risig ut just nu.
Hoff... Ska ta tag i det här efter Stockholm och all jäkla kemi, då är jag back on track igen. Shit the same, den är förbannat söt på väggen iaf.

                                                              142495-9

Ska tillbringa resten av kvällen instängd med en mattebok och miniräknaren. O ja. För nu ska jag fanimig försöka räkna mig till ett VG. Hade behövt det. Matte är knepigt, just för att det ska vara så fruktansvärt logiskt. Och då man inte ser det logiska så är det så förbannat ologiskt att det till slut blir logiskt igen, fast på fel sätt. Jag gissar mig till lösningarna, och det kan faktiskt bli rätt med jämna mellanrum :P Ibland är miniräknare för 1200:- riktigt bra att ha. Fast... Hur många funktioner ska den egentligen ha? Jag har använt... Tre.
Voi.... Nu ger jag mig. Ska leta fram mina joggingkläder och springa upp mot stan. Är less på industriområdet, och skogen är totalt översnöad. Ska försöka mig ut på onsdag om det inte snöar mer.
Synes.

Oooo ja. Kul vare.

O fy fan vad KUL vi har haft! :P Har kravlat omkring i ridhusen med Hanna, Lisa och Thessan, klädda som några kriminella utlänningar med liksminkning och söt-Joels döskalletröja. Helt klart klockrent! Stearinljus, smällande i dörrar, bankande bommar... You name it. Kidsen skrek. Och ja, jag njöt fan :P
Lite oväntat att några började gråta då jag vaggade omkring med ett ljus under hakan bara... Men men... Jag tyckte då fasiken att vi var riktigt duktiga :D Okey, okey... Erkänner, det var förbannat kul. Muhahaha.
Nästa gång kan vi väl köra på motorsågen och ketchuflaskan?

142495-8

Snyggt va? Jag tycker Hanna lyckades riktigt bra med gegget i ansiktet på mig. Feeling hot, hot, hot.

Spänki.

Dagens höjdare, helt klart. Vi sitter på stagga, ska snart ta tag i mattehelvetet... MEN... Ett stort men, och det här är faktiskt riktigt kul :P
Allas vår Cää har fått en skum kompis på MSN. Vi trodde han var svensk, men det var ett felaktigt antagande... Så vi misstänkte att snubben var turk, men ack nej. Så vi testade spanska, lite finska och engelska. Nu är vi nästan säkra på att han är från Serbien. Det här går riktigt fint. Vi kommunicerar via skolverkets lexikon. Spänki!

Miljöpolitik...Zzzz...

Så vare fredag :D Varför känns fredagar alltid så mycket bättre än t.ex. onsdagar? Nåväl nåväl. Bara det känns bra så är det bra.
Började dagen med att slira mig igenom några skoterspår och snövallar på gångstigarna med cykeln. Ramlar inte ens hälften så mycket som jag gjorde i början av vintern, så övning ger färdighet :P Altt handlar om farten. Inget mesande i snöhögarna, det är bara att försöka hålla kursen då däcken slirar. Så äre då man inte har bil :P Man får ta det näst bästa.
Har suttit och räknat på trianglar med sinussatsen och vinkelsummor i trianglar. Och vet ni... Jag förstår fortfarande ungefär vad jag gör. Det är rätt fränt.

Dagens absoluta nitlot med hela MSP var helt klart miljöpolitiken... För det första så är ordet politik otroligt tungt, har aldrig riktigt orkat lyssna på sånt. Man vet vem som är statsminister så räcker det. Och för det andra så var dagens stora grej på den lektionen nått om när avloppet kom till Sverige. Kände riktigt hur skönt det hade varit att sova bara liiite just då...  Urk. Hur ska vi klara det här egentligen? :P

Ska tillbringa resten av dagen med att plugga kollektivt med några esteter på stan. Det här blir bra. Måste bara hitta alla böcker jag behöver.
Smell you later.

Snöar... Det var väl roligt?

Jå, det snöar. IGEN! Är det bara jag som tycker att den här vintern gick till överdrift redan i december? Varför, varför, VARFÖR kan det inte bara sluta snöa? Det räcker nu. Vad har vi? Över en meter snö? Eller var det kanske bara plogvallen som jag snubblade på? Näe. Vem utvandrar till Spanien, USA, Australien eller kanske Grekland, med mig? Jag är råpå. We'll leave this cold shithole behind.

Nåväl, nåväl... Nästa vecka utvandrar jag staden några dagar för att pallra mig ner till Stockholm med Anastasia och kolla in några kemiföreläsningar på ett universitet. Erkänn... Det låter riktigt vuxet och snuskigt tråkigt :P Slipper man stagga så är det värt med lite uppoffringar, fast kemi i sig är rätt kul, så fort man får koll på alla formler, atomer och reaktioner. O ja, det är sjukt ointressant, men vi kan låtsas att det är charmigt.

Funderar på att rosta mig mina skräpiga fullkornsmackor och läsa vidare i mina böcker. Pluggandet får vänta tills imorn, behöver få ut Jesus ur systemet sen provet idag. "Vi kör på ett litet och lätt prov. Det blir väl bra?" 5 sidor fullproppade med frågor är inte lätt, 2 sidor med basicfrågor är lätt. Nå voi. Inget att göra åt nu.
Är för övrigt less på skolan. Fast matte D var faktiskt oväntat roligt, hittills. Ge mig några veckor och det går skit igen :P


142495-5


Denna snygga gris brände jag och Cää förra vintern. T-röd och fula julprydnader is the shit. Repris?

The misery

"I write the lines you want me to
with words I dare to use of all
the ones that you have taught me
along the years.

You cast a perfect shadow on the paper,
fade away with sunlight.
Fear the way you know me,
love can leave a stain.

You steal my only hope
and make me stay awake another night.
I wish you bare with me, stay near me
when the atumn leaves have fallen.
Solitude, my pain, the last thing left of me.

If you fall I’ll catch.
If you love I’ll love
and so it goes, my dear.
Don’t be scared you’ll be safe,
this I swear if you only love me

Seven lonely lies written on dead winters night.
Open the only book with the only poem I can read.
In blood I sign my name
and seal the midnight with a tear.
Burn the paper, every line, for them I cried.

The words I write can only hurt me,
sorry for the rain.
Thank you my only one,
you gave me this pain.
I leave you gently on the floor,
take one step towards the door.
Where's that letter never written,
good night now."

142495-4

My oh my.

Helg, härliga helg! Bara MSP som har fått ett riktigt uselt schema för lp. 3? Blir ju jäkligt spännande att se hur det kommer att gå med fem mattelektioner i veckan, miljöpolitik och mastodontlektioner med miljö- och samhällsplanering... Nå voi. Det är nästan, men bara nästan, så att jag saknar kemin från förra året. Urk.
Tråkiga lektioner öppnar dörrarna för högskolestudier... Var nån som sa det i veckan. Kan man lita på det?
Har utvecklat mina talanger inom matlagning den här veckan. Har åstadkommit en köttfärspaj som smakade sand, en smaklös köttfärssås med lök, degig pannkaka och så brända köttbullar. Övning ger färdighet, men det är förbannat skönt att slippa laga mer mat på ett tag nu.

Ska röja lite här, dammtorka och torka av gitarrerna. Sen ut och springa :D Eller kanske skidor? Måste bara kolla upp vallan först. Och äta antiinflamatoriska grejer för en benknöl i handen. Skumt, ungefär lika skumt som tyska läkare.

Screw this. Värme. Hallå?

Det snöar. O ja. Bara jag som vill utvandra till Australien? Kalifornien kanske?
Sitter och känner stressen. Två ynka dagar i skolan, och få se nu... Fyra prov på två veckor? Nått sånt. Sitter och försöker ljuga ihop nått vettigt till svenskan. 61 sidor lång novell från 1800-talets Frankrike, och så lite frågor på det. Lovely. Precis så jag vill spendera mina tisdagar.
Har slängt i bror pizza till middag. Matlagning är som sagt var absolut inte min grej. Har upptäckt en ny sida av mig själv, en som jag verkligen inte trodde fanns. Jag är pedant. Inte så där jättepedant att jag måste hålla ordning på grejerna i mitt rum, nejnej. Här ligger gitarrer på sängen och på golvet, skitiga penslar ligger på skrivbordet sen förra veckan, tidningshögarna har nått katastrofala höjder... Absolut inga problem. Men då vi pratar om köket... Det stör mig så otroligt mycket då det ligger disk på diskbänken, smulor på bordet, och matrester på spisen. Urk säger jag bara. Vi får se vars det här leder... Läskigt är det i vilket fall som helst.

Sådärja. Måste börja ta tag i saker istället för att bara titta på allting som lägger sig på hög. Ska snart pallra arslet mot stallet och klappa på pälsisarna. That'll make my day, men först klinka på gitarren. Känner att det behövs som avkoppling. Stress gör mig grinig.
Synes.

"One more goddamn day when I know what I want
And my want will be considered tonight, consider tonight
Just another day when all that I want
Will mark me as a sinner tonight, I'm a sinner tonight, yeah

Power un-restrained dead on the mark
Is what we will deliver tonight, deliver tonight
Pleasure fused with pain this triumph of the soul
will make you shiver tonight, will make you shiver tonight, yeah

We are the ones that will open your mind
Leave the weak and the haunted behind"

Back in the game... Pööööh.

Känner mig levande död. Det är fan aptungt att vakna tidigt. Omänskligt. Ett stort jäkla hoff. Och ännu tidigare blir det imorn. Vardagar är skit.
Matte är för övrigt också skit. Okey, kan ju erkänna att det är helt okey när man förstår det och faktiskt fattar det logiska i allt som förefaller vara ologiskt, men som ändå, enligt alla jäkla lärare är fullkomligt logiskt och begripligt. Men nu förstår vi icke. Njet. Eller... Jo, jag trodde, men där ljög vi visst. För egentligen... Vad är det roliga med att kunna bestämma en tredjegradsekvations exakta lutning i en viss punkt?

Ska gå och slå bror i huvudet och tvinga honom till matlagning. Han kan glömma att snylta på mina icke existerande kockskills. Hell no. Och idag diskar jag inte. Usch... Ska bränna fast saker i stekpannor och plåtar... Muhahaha. Sen blire en tur ut i skogen.

Ooooh! Mitt i all jäkla dålig matte så blev det ändå riktigt bra med Tarfala :P Skavsår i massor och en magsjuka senare så kan man ju t.o.m. säga att det blev riktigt bra. Thank you.
Nu, matlagning. Så inte min grej. Synd att man inte kan leva på köttbullar...

Tycker du?

Hugaligen. Kommer att bli olidligt jobbigt när skolan börjar igen på måndag. Sömnbristen kommer att vara ett faktum. Varför är det så förbannat skönt att ligga och sova hela tiden?
Sitter och snokar rätt på antagningsstatistiken för Umeå universitet. Måste kila förbi skolans SYO och kolla upp lite grejer. Det här kan bli riktigt spännande. För visst låter biomedicin verkligen som nått kul? :P
Det fixar sig.

Var estetisk igår, om vi säger så. Har numera färg över halva skrivbordet, och nej, det var faktiskt inte meningen. Flytande grejer har alltid en tendens att hamna där vars de inte ska vara, oftast på kläder faktiskt. Vita kläder.

Ska läsa vidare i min bok, ringa Cää och kolla upp allt spännande som kanske händer, jogga, och sen ikväll upp till Joel. Tötis.
Ibland skrämmer jag mig själv.
Visst ja. Felix... Han kanske vill ut och klägga lite på min matta? Lillkillen. Ödlor är charmiga.

*morra*

Är dödligt trött. Måste lägga ner det här med att somna klockan fyra på morgonen, faktiskt. Men Eragon är riktigt spännande just nu, måste bara fortsätta läsa. Det är lite tragiskt, men jag överväger inte ens nästan att kravla mig upp ur fantasyträsket. Finns absolut ingenting bättre än drakar, trollkarlar, skumma uppdrag och prinsessor att rädda när det kommer till böcker. Okey, kan erkänna att jag läser andra böcker också, i stil med Dan Browns och billiga pocketböcker som finns att köpa överallt. Fast deckare har jag aldrig förstått mig på. Nån dör, och efter 350 sidor så får man veta vem som gjorde det. Slut. Njet... Deckargenen har inte gått vidare till mig från mammas sida av släkten. Moster förstår nog inte riktigt varför :P

Hittade Lullacry  - Pitch black emotions nyss. Misstänker att det är Anna som har varit i farten, och nu är jag fast, igen. Hugaligen. Denna metalliknande dödsångest till musik kommer att förstöra mig. Ska återupptäcka Ebba Grön snart igen tänkte jag... Börjar bli dags för det. Hmm... Undrar vars samlingsskivan försvann? Man ska inte städa, då hittar man ingenting på flera veckor.
Ska vika undan alla kläder som bara råkade hamna på golvet i en stor hög och sen cykla upp till gymmet en sväng. Voi helvettin. Jag är på G :P

Smell you later.

2007. Jodå.

2007... Nog äre, men det känns inte annorlunda. Förutom att jag kommer skriva 06 istället för 07 i minst fyra månader framöver. Voi. Kusin fyllde sju igår, grattis grattis. Tårtan var god och dina bilar är jättfina :P Sådärja. En till kusin kvar, sen är det lugnt med släkten ett bra tag framöver. Nästa gång blir till påsk. Och då vill jag fasiken upp till fjällen.

Har suttit och lyssnat på en hostande Cääry och läst Slitz.
Hmm. Egentligen så gör man ingenting vettigt på loven, förutom äter vindruvor. Gott och nyttigt. Godis är egentligen överskattat, men bara ibland. Hugaligen. Ska antasta kylskåpet snart, kvällsfika is the shit. Hänvisar till dagens jäkla skidåkning om nån ifrågasätter mitt enorma behov av mat. Ska sluta läsa alla tips i tidningar om hur man förbättrar sin skidåkning och all motionsträning i allmänhet. Det ger mig idéer, som är smärtsamma så här i efterhand. Teknik. Pöh! Utan stavar dessutom. Pöh, igen! Fast jag lovar att jag är riktigt duktig på att ramla och rulla nerför backar. Skrämma barn också.