Hej Umeå

Mjaaahapp. Då sitter man här igen. I ett dammigt studentrum med på tok för mycket prylar, dock ska en dammsugare inhandlas snarast. Måste bara göra plats för den i ett skåp... Korridoren är lika blå som den var innan sommaren, men nu huserar minst två utbytesstudenter här. Vilket har lett till mycket pinsamma situationer för mig och min usla engelska. Dock så finns alltid trösten av att ryssar och fransyskor inte heller är så jävla bra på språket. Höhö. Näe, men det här blir nog bra. Förutom att ena vägrar byta låt... Är spyless på I kissed a girl just nu.

Har slängt iväg massa bilder på framkallning, beställt boken jag behöver till första kursen... Känner lugnet i min stressiga värld för tillfället. Ska på stan med Sanna en sväng snart, sen träna sig lite (puss på IKSU) och slutligen lägga mig på golvet med det enorma korsordet och mina projlans nya korsordspenna. Fy fan vad skönt att slippa kleta ut blyerts hela tiden.


Malins Loke fick följa med ut och plocka blåbär för nån vecka sen...
Han var ju söt och så, ända tills han åt upp allting jag tänkte plocka, plus
en kisspaus massa andra bär som jag hade spanat in.


Sällskapade Hanna i stallet en dag. Söthästen och Albin snusar på varandra.
Och Balder som var lite lätt nyfiken. Gosishästen!


En mindre klisterlappsolycka från gårdagen (jävla bra klister om inte annat),
och bilen som går under namnet Kuben, en mycket söt och snäll bil.


Gällivare, here we come!

En fin liten plan på att för en gångs skull vara lite feminim och låta naglarna växa sig en aningen längre fanns där ett tag... Brukar få vissa idéer ibland, och aldrig lär man sig att det är totalt bortkastad tankeverksamhet. På ett skumt vänster kryper det i kroppen när naglarna överskrider en viss gräns... Misstänker att jag inte är gjord för det här, men å andra sidan så är det praktiskt med korta också. Gitarrkräken kräver hyffsat korta naglar (iaf för mig) och det kommande yrkesvalet är ypperligt! En lätt bakterieskräck har dessutom infunnit sig under det gångna året...
För övrigt är ovanstående text totalt oväsentlig.

Dagen har spenderats i Gällivare, av alla samhällen. Höhö. Samhälle... Nåväl. Bror och hans kompis skulle ner och slira halkan, så jag och Malin passade på att ta igen lite tid med älskade Cää.
Har upplevt både Malmbergets och Gällivares "fina" sidor... Eeehehe. Fick iaf titta på gropen som pajar allting, sånt gör mig alltid lite glad inombords. Turistade även förbi ett slakteri och gled runt i det sk. centrumet. Dagens citat "Släng ölen och kom nu. Jag måste bajsa..." Vissa är och förblir speciella. Och tur är väl det.
Mitt förbannade Norton börjar kräva mig på pengar... Pengar jag kan göra annat för. Hur illa kan det egentligen vara med lite virus...? Hoff. Hatar sånt här. Jävla utsugare! Trött är jag också... Fy fan.


Det är då självaste faaan...

Jag hör till den delen av befolkningen som brukar tycka att sportsändningar i TV inte duger till något annat än att förstöra TV-tablåerna... Men OS är fanimig ett undantag. Heja Sverige! Och vad händer? Kallur ramlar på första häcken. Whaaaat? Jag tycker ju om Kallur, jag hoppades fanimig på henne... Men icke. Det här är ju så illa att jag sätter allt mitt hopp till Holm, och då vet vi ju hur det slutar...
Sport gör mig upprörd, trots att jag försöker förneka det.

Ska roa mig med att tömma diskmaskinen och röja lite, på något skumt vänster så har jag minst fem olika kartonger på golvet, varav det är två stycken som jag inte riktigt vet hur de har hamnat här. Nåväl, städa är ju aldrig roligt.

Ljuva lördag

Elgigantens kundcenter bjöd på lite "pausmusik" medan jag kopplades runt... Har efterlyst mitt saknade minneskort som inte kom med kameran och telefonen. Det borde anlända nästa vecka, då det tydligen levereras från ett annat lager. Ett fint besked, då slipper jag stressa över det där resten av helgen.

Bror pluggar teori, jag lodar i träningskläder och pappsen kryper omkring på taket och borrar, vilket orsakar en lätt känsla av jordbävning inne i själva huset. Folket jobbar denna helg, så jag ska ta mig ut på en tur i skogen och springa en vända. Behöver jag säga att jag saknar tillgången till ett gym och diverse svettiga gruppträningar? Nåväl... Snart.
Grattis Kattis (höhö, jag bara  älskar att säga det), och ett grattis till Emma nere i Stockholm, du snuvar mig på födelsedagstårta när du är där nere.
Skogen, here I come!


Nytt i alla dess bemärkelser

Har grävt igenom gamla mappar på datorn och hittade bortglömda skivor. Inte illa alls det här... Vem gillar inte att gå igenom gamla samlingsalbum? Hade tur, det var ändå från 2008.
Beställde mig en ny mobil idag, har gett upp hoppet om den förbannade Samsungen. Den ska få vila i frid i min byrålåda, alternativt få sluta sina dagar på Nydalasjöns botten. Sätter mitt hopp till den kommande Nokian! Nokia kan man lita på... Vem kommer inte ihåg de odödliga 3310:orna? Min fungerar fortfarande prima. Enda nackdelen är att man måste ha en ryggsäck för att kunna få med sig den.

Vaknade 7.30 imorse, i hopp om att få trampa runt i fjällen hela dagen. Men icke... Regnade, och allting blev inställt. Typiskt. Men å andra sidan så har jag vaknat tidigt och hunnit jogga på förmiddagen. Nu ska resten av kvällen spenderas med beslutsångest över glasögonbågar.

Luktar inte hallonpaj, nej

Svensk mark under mina fötter! Okey, riktigt så illa är inte grannlandet, men nog är det skönt att vara hemma och sova i en av sina egna sängar. Utan kattpiss. Mosters okastrerade hankatter tyckte det var grymt roligt att märka ut revir med två dl urin på min jävla luftmadrass. Tack som fan, luktade ju alldeles... Alldeles... Alldeles underbart. Eller så inte. Återigen har en ny slutsats dragits: Aldrig någonsin katt. Visst, hundar kan också kissa inne, men den underbara skillnaden mellan hund och katt är att hunden befinner sig på golvet, och där är kisspölarna lätta att torka upp.

Börjar för övrigt inse att åldern har tagit ut sin rätt nu då den magiska 20-årsåldern har klubbat mig huvudet... Linser inpetade i ögonen 24/7 funkar inte längre. Sitter med urgamla glasögon och låter de torra hornhinnorna läka alla begynnelser till sår som optikern glatt påpekade. Nya glasögon ska inhandlas pronto, måste faktiskt bara hitta mig ett par som inte får mig att se ut som en "kontorshora", som Malin så vackert sa, eller som en tard. Underbart.

Familjen har fått en tredje bil som ska läcka olja på garageuppfarten, som redan är upptagen av den andra bilen. Ett lik, som far min så vackert kallade bilfan. Volvo, från mitten av 70-talet med automatlåda, färgen rostar bort och den har stått avställd utomhus i sju år. Bror får sig ett vrålåk i födelsedagspresent, grattis.