Hårt

Trött som Gud vet vad... Tidig morgon med uppstigning klockan 9.00, mörkt och jävligt ute. Inhandlade lite ljuv alko innan dagens helvetiska gympapass började. Kommer ha träningsvärk imorn, och nu är jag så trött att jag lätt hade kunnat dregla och däcka på tangentbordet. Men icke! Ska ut på en promenad på straxen, Malin och, förhoppningsvis, hundarna. Kan ju inte bara tacka nej till att klappa på kräken ^^ Effektiviteten börjar komma fram, har lyckats skriva ner titeln på grupparbetet och sparat dokumentet. Känner att det snart är på G att faktiskt orka googla upp lite fakta och slänga ner det i löpande text. Tycker för övrigt att det är grymt irriterande att tvingas tänka på jullovet, oj, ursäkta... "Egna studier" heter det ju. Pöh!
Funderar på att gräva i fruktskålen och sen kanske, kanske, kanske googla igång arbetet. En liten tupplur innan hade ju suttit fint... Mmm... Sooova.

Snart...

Ljuva "hemstad"! Känner mig återigen kluven mellan hemmet i Umeå och hemmet i Kiruna, men hem är hem. Och nu är jag hemma. I snön ^^ Ska be pappsen kleta glidvalla på mina skidor och sen kommer träden i skogen att leva farligt. Höhö. Laddar lite smått inför ett inte så kärt återseende med Sportsclubs gym, men julformen måste jobbas på, så man tager vad man haver.

"My! My! Time flies! Four guys across abbey road, one forgot to wear shoes
My! My! Time flies! A rap on a rhapsody, a king who's still in the news, a king to sing you the blues

My! My! Time flies! A man in a winter sleigh, white white white as the snow
My! My! Time flies! A new day is on its way, so let's let yesterday go"


Aktivering av kärlendotelet har nyckelroll...

Hata, hata, hata, hata innerligt och grundligt... Tha lovely tenta kommer ge mig blodproppar i de nedre extremiteterna samt sittsår i arslet innan det här är slut. Har inte rört mig en meter från skrivbordet sen två, toapauser existerar inte just nu, kan iofs bero på att jag inte hinner dricka någonting. Plusminusnoll.
Snart... Ser nästan, bara nästan, slutet på det eviga mörkret. Då ska jag ut och halka på en blöt promenad. Fint med lite julregn, för vem behöver snö egentligen? Nejnej. Regn. Så himla mysigt med blöta skor som kan stå och lukta illa i hallen. Mmm mmm mmm, vad mysigt! Hoff. Förhoppningsvis hinner man dö innan växthuseffekten kickar in på allvar, för de sk. vintrarna är patetiska. Hör ni det? Patetiska! Snö i stora lass och hemskt gärna ett nyspårat skidspår ute i skogen också om man ändå ska kräva saker och ting. Nä. Sårläkningens inflammationsprocess kallar på mig.


En kvar...

Sitter med flätat hår, glasögonen på nästippen för att se texten i alla kompendier så bra som möjligt (måste göra något åt handstilen, det här funkar inte längre) och en pallesjal. Det är för varmt med en tjockare tröja, och i linne har jag ingen varm krage. Hosta är det sista jag vill ha om jag ändå ska bli sjuk. Känner mig väldigt... Ung vänster.
Tenta på torsdag, sen panikpacka och städa rummet, vattna blommorna, muta Emil så han fortsätter vattna dem under veckorna jag är borta och sen bär det av upp mot norr. Äntligen! Har vart strandsatt här i Umeå sen i augusti, mer eller mindre. Älskade underbara labbrapporter och tentor, puss på dem. Nåväl, en kvar nu... Sen ser man hur nästa termin blir. Enyas senaste skiva sprider lite julkänslor i rummet och mina kompendier kallar. Väl mött gott folk.


Luciamorgon

Somnade sent då bror ringde för att skvallra om vad som händer i Kiruna strax efter tolv, och sen var jag ju faktiskt tvungen att uppdatera Kattis om saker och ting. Ska bli mycket intressant att se hur min far mår efter gårdagens julbord. Höhö. Vaknade däremot äckligt tidigt imorse av att den numera hatade grannen under mig sjöng förbannat falskt och spelade gitarr. 8.30 en lördag. Tack som fan. Kanske var hämnden för att jag körde distad och ostämd elgitarr till Metallicas gamla slagdängor för nån helg sen? Fast det i sin tur var ju faktiskt hämnd för deras jävla korreferre som höll på till klockan halv fyra på morgonen. Hmm. Korridorslivet är hårt då man vill sova. Nä. Mer hämnd! Jag kan ju alltid försöka mig på lite Nightwish. Muhahaha... Gud bevare oss alla.

Ska snart pressa en mandarin och sen pallra mig mot IKSU och dagens luciagympa. Varför gör jag det här egentligen? Tycker inte om att träna elva på morgonen. Nåväl, ska se om jag kan studsa fram den här förkylningen som gnager mig i halsen. Lika att det kommer nu och inte om två veckor.
Lilla julafton senare ikväll, tacos, klappar och gott sällskap. Lovely. Plus lite tentaplugg.

Sliten

Poppar igång denna mörka torsdag med lite Proud Mary. Kan inte påstå att det hjälper så värst bra, vill lägga mig raklång på skrivbordet och sova tre timmar till, men icke! Tre föreläsningar idag. Trött, less och sliten, mestadels mentalt. En vecka kvar! Sen blir det Norrland ^^ så glömmer vi att nämna den där lilla tentan som är kvar innan...
Näe borsta tänderna och hitta ett par jeans istället för mjukisarna.

Dagens mest onödiga...

Har just pressat lite pasta för att orka med hurt-Barbros gympa from hell senare... Avslutade med en mandarin så här i juletider (mandarin, clementin, satsumas, same frukt different name om du frågar mig), hade dock grym otur med den här. Kärnor, i varenda klyfta. Bara att dra fram papperskorgen och spotta ut dem allteftersom.
Kärnor i vattenmeloner, vindruvor, äpplen, päron osv orkar man aldrig spotta ut, anses onödigt, men varför kan jag inte äta mandariner som folk? En mycket djup fundering det här känner jag... Kom att tänka på en anatomiföreläsning från förra året då det pratades om att "fruktkärnor kan täppa till vid blindtarmen och därmed orsaka inflammation". Har inte lyckats med det än, alla tarmdelar finns kvar.

Ska ladda vidare, lite musik och ett alldeles nytt litet patientcase, jätteroligt (not... Fy faaan).

En stor dag!

Mina vänner... Idag har det det varit en stor dag i mitt liv (iaf den här veckan), jag har vart på Coop. Take that! Som Elin så vackert sa i bilen på väg dit; "Är vi konstiga som blir så här exalterade?" Gud nej. Det är ju Coop för fasiken, me like. Sprang omkring och letade bönor, olivolja och pasta.

För övrigt sitter jag och är lite pinsam... Så här åtta-nio månader i efterhand har jag upptäckt Empty room, ni vet... Sanna Nielsen, melodifestivalen och en av mina mest hatade låtar från i våras. Mhm, får äta upp det nu. Vad är det för fel på mig? Måste vara den där julkonserten från i måndags. Hjärntvätt. Men det var ju så fint då de sjöng alla julsångerna. Näe... Men hatlåt number one är fortfarande
I kissed a girl, guds straff till mänskligheten, iaf mina öron. Usch! Och ni tror inte min korregranne spelade den heeela kvällen för nån dag sen? Jotack.

Fairytale of New York

"You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last

The boys of the NYPD choir
Still singing "Galway Bay"
And the bells were ringing out
For Christmas day"



Ljuva julkänslor... Bänkade mig framför TVn igår och tittade på Shirley, Sonja och Sannas julkonsert, kändes mycket bra, trots att det gav mig en viss kärringstämpel. Men lite får man bjuda på! Jag har pyntat lite hära... Min palmliknande planta vid namn Bo har fått julgranskulor hängandes i bladen. Men han ser lika glad ut för det. Mammas ponke! Höhö.