Evigt jävla mörker

Satans jävla adressändring säger jag bara... Det kan ALDRIG vara enkelt, inte en endaste gång. Då hade man ju nästan kunnat tro att livet var med en och att det fanns en högre makt som gjorde annat än att jävlas med en.
Helvete säger jag bara. Det hela slutade med att jag hasade till banken för att kolla det där med e-legitimation. NU är det klappat och klart, har faktiskt en ny adress från och med första helgen i april.

Så blev det lite tröstshopping på stan för att lugna nerverna. Hittade mina efterlängtade tuschpennor i olika grå nyanser ^^ Ska bara komma igång med att rita lite också, så kommer folk att bli bombade med hemmagjorda grejer á la Honk! Höhö.

Frostskadad

Här sitter man, trött som gud vet vad i svinkalla Kiruna. Jajjemänsan, "påsklov" hela nästa vecka, men på universitet finns det inget fånigt som lov inte, nej nej, det kan ju för bövelen låta oseriöst, hemska tanke. Nu går det under namnet "egna studier", för på det sättet kan man försäkra sig om att varenda ledig minut straffas med dåligt samvete då man tittar på böckerna på skrivbordet.
Har faktiskt öppnat ena boken och tittat på bilder, ett framsteg. Ska ta tag i labbrapporter och dylikt imorn.
På tal om kallt förresten, höll på att dö lite lätt då planet skulle landa igår... 15 minus!! Det är ju skandal då man har vant sig vid att termometern stadigt ligger kring nollstrecket. Håller på att bli mesig... Men det fixar sig, ska ge mig ut på skidor imorn. Det ni! Ingen vacker syn, men kul ska det bli ^^

Voine voine.... Har gullat med både katt och hund idag. En mycket bra dag sett ur mitt djurperspektiv. Har haft en lätt abstinens efter pälsbeklädda ting på sistone, kan ha att göra med att "gårdskatten" som för mig går under namnet Kisse (väldigt originellt, jag vet) har lyst med sin frånvaro under en längre tid. Misstänker att den evigt hatade Anna-Lena har kört ihjäl den med traktorn, då hon antagligen är för snål för att anlita någon annan för snöplogning. Livet i Umeå är onekligen spännande.
Näe... Ett glas fil och sen sängen.

Unna sig lite

Idag var en dag i unnandets tecken! Efter att ha surat över utebliven titt på ett studentrum och den förbannade tvättisen som alltid hemsöker en förr eller senare så blev dagen riktigt bra.
Var förbi på en Djurmagazinet och tittade på alla fluffiga, och mindre fluffiga, djuren. Sötaste sköldpaddorna, kaninerna och marsvinen ^^ Tötnosarna!

Nåväl... Ett gympapass senare, där formtoppen inte ens är i närheten, så blev det att unna sig lite pizza och godis framför TVn. Mycket bra, mycket bra. Mycket gott om inte annat. Och ibland får man faktiskt unna sig.
Nu över till ett hett ämne i lägenheten här nere i "södern"... Melodifestivalen och andra chansen. Kommer att blir smått... Pinsamt att se allting imorn, med tanke på att det är i Kiruna. Inte pinsamt på ett dåligt sätt, utan bara lite... Skumt pinsamt.
Så var det här med Carola... Ida hälsar att hon känner ett starkt ogillande inför henne, samt att tanten skriker sönder bidraget. Och nu citerar jag "Hon ser ut som Splinter med botox."  Må bäste Nordman vinna! Näe, Carola är inte kollektivets tekopp.

image84

Men sen så har vi Tina... Ljuva Tina, som gör Let's Dance värt att titta på. Hon förgyller min fredag, alla gånger. Nu handlar det inte om att hon dansar eller något annat knepigt, nejnej... Min TV-relation till henne sträcker sig djupare än så, jag kommer ihåg hennes första säsonger i SVT med matlagningen. Det var bra grejer det där. Jag och papps följde henne slaviskt. Mycket fin kvinna det där, mycket fin!

image85

I'm ready

Hoppsan... Var ett litet tag sen sist. Höhö.

Sitter i min absoluta favoritpyjamas, så nött att tyget är genomskinligt, och tittar på TV... Min Tv, min alldeles första TV. Det är sjukt, men nångång ska man väl växa upp.
Ska titta på ett studentrum imorn, Stipendiegränd. Snart blir det en ny adress att komma ihåg. Detta jävla flyttande. Och ja, jag har svårt för omställningar. Att sova på nya ställen gör mig... Stressad. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag är lättstressad större delen av dygnet. Det är fruktansvärt irriterande att inte veta vad som händer och att folk inte kan ha koll på saker för fem jävla öre. För helt ärligt är det upp till var och en hur de vill organisera sina liv, men då man förr eller senare måste synka sitt liv med andras, så handlar det om respekt. Säger man en sak, så gäller det såvida man inte säger en annan sak. Är det verkligen så svårt att förstå?

Var på blodcentralen en sväng och lämnade blod. Jobbar flitigt på att förbättra min karma. Två par strumpor rikare, ett trasigt blodkärl och ett gott samvete senare vandrade jag vidare i solskenet. Fina vädret idag, när solen var framme. 
Hit me, jag är redo för vårens ljuva ankomst. Helst nu. Bad och en nakenchock hade suttit riktigt fint just nu ^^

Men gud... Repris av "Så ska det låta" på SVT! Min kväll är räddad.