Får får får


Vi hittade ett gäng bräkande ullisar vid Bräntberget. RARINGARNA!




Har du kanske klappat ett får nu i år? Va? Nej just det... Vi har ^^

Honey, I'm back

Ja herran... Tillbaka i Umeå sen en vecka, praktiken är över och jag hann t.o.m. springa vilse i kulvertarna under NUS på väg till blodcentralen, omklädningsrummet och klädutlämningen. Snubblade faktiskt över en sängtransport där nere, en liten tant låg där med dropp och allt medans en truck körde runt henne mellan avdelningar under jord. Mycket ser man på större ställen.
Sommaren kom visst hit medans jag häckade i Kiruna, varmt och grönt är det, så man ska väl inte klaga. Har hunnit med debutbadet utomhus för 2009, dock två veckor senare än förra året... Dålig stil, dålig stil... Får bättra oss till nästa år. Tänkte vara lite effektiv, så det blev gymmet ikväll. Big mistake, varenda jäkla människa var där. Men jag har fått uppleva lite nya grejer, jajjemänsan. Först ut var Mr. Spännbög som flexade framför spegeln innan han slickade i sig svett från sina händer, finger för finger... Sen kom den hårigaste röven jag har sett på länge. Varför drar man inte upp shortsen när man känner att det börjar dra kallt om skinkorna, eller då folk spärrar upp ögonen så fort de går förbi? Hoff, skulle så inte ha böjt mig ner för att plocka upp ett par hantlar just då...


Loke passade på att ströva ut i sjön en sväng med oss. Lilltönten ^^

My name is Ed

Malin och jag har haft ett mycket givande samtal idag under mitt kakbakande... Vi funderade först på transsexuella kvinnor, som med andra ord hade blivit män, som väntade barn trots att de numera var skrivna som män och inte kvinnor. Kallas de då ens transsexuella kvinnor? De kanske bara är män som har varit kvinnor? Det är ett mycket komplicerat ämne... Ett viktigt ämne, men svårt att säga rätt. Äh... Sak samma, vi diskuterade vidare och kom till slut fram till vad våra maskulina mansnamn hade varit (eller kommer att vara om vi en dag blir karlar), väldigt viktigt det här med maskulint också... Malin valde det läckra namnet Martin, och personligen fastnade jag för Ed. Känns som att Martin och Ed hade kunnat gå långt.



Älskade Hugh Jackman får avsluta det här, en riktigt karl... Delad första plats med Mikael Persbrandt på listan för apsnygga män.

Wreck of the day

Sitter och luktar illa... Inte helt oväntat då jag kom hem från en joggingtur för en stund sen. Nå jo, nu har även jag tagit tag i den sk. "formen", ska det springas så ska det också springas bra. Torsk bara att ena benhinnan ömmar i sällskap med en vajsig tå. Av alla fula krämpor man kan ha så får jag en tå... Inte är det stortån heller så att man får gå och gnälla till läkaren, nejnej guuud NEJ, det är en av de fjuttigare tårna som sjukvården skiter blanka fan i. Men nio av tio som fungerar skapligt är väl kanske inte fy skam det heller... Tänk på barnen i Afrika.

Annars då? Jodå, jag häckar flitigt på sjukhuslaboratoriet, smetar med diverse prover och bråkar med maskiner. Har för övrigt spätt upp torkade urinprover i pulverformat, kändes också som en fin syssla på morgonkvisten. Kan meddela att jag är en storkonsument av de älskade plasthandskarna, är väl en av få på bygget som får enorma kväljningar av att stå och hälla över nypissade urinprover i nya rör... Bara tanken på att klanta till det och få allting på händerna. Näe... Usch. Och när det kommer till blod tänker jag bara på all blodsmitta som existerar, både känd och okänd. Alla föreläsningar har lett till en lätt fobi för multiresistenta bakterier, skitiga naglar, blodsmitta och annat mysigt som finns på mikronivå.
Kanske borde hasa till duschen, innan svetten torkar in riktigt ordentligt... Är ju en dag imorgon också.

För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö

Tog mig fyra jävla försök att lyckas komma ihåg rätt lösenord till bloggen. Demensen kommer smygandes när man minst anar det, hemskt är vad det är. Men men, åldern tar ut sin rätt, 21 år är lite... Tungt. Snart kommer jag att bli sådär härligt tragisk och förneka att min födelsedag existerar. Det måste ha varit bättre på stenåldern då vi sprang omkring iklädda djurhudar och luktade illa, ofta man tänkte på hur gamla de andra i ens grotta var då. Jag tvivlar på att de höll någon större koll. Fast å andra sidan, det måste ha varit kallt i grottorna... Näfan.
Poppar lite Håkan Hellström, hans musik är fortfarande lika usel som jag mindes den, och ändå sitter jag här. Nynnar lite och bankar takten med hälen. Nog är man tragiskt alltid.

Har pressat mosad banan med mjölk idag, anledningen går under namnet visdomständer. De förbannade tänderna som nuförtiden inte ens har någon funktion, likförbannat ska de komma krypandes i tandköttet, gnaga sig ut och allting blir inflammerat... Jag tycker inte om smaken av var i käften, jag tycker inte heller om att det gör ont i huvudet, halsen, käken och det förbannade tandköttet. Ska sura vidare en stund till, sen blir det att motionera sig en sväng med Kattis. Den där formen får ju gärna börja infinna sig nu, har i sista sekunden anmält mig till Vårruset (jaja, Vår Ruset, världens fulaste särskrivning, och jag är övertygad om att en som inkompetent särskrivare till människa var i farten).