I huvudet på Gynning

Blir lite lätt mobbad av sambosarna för att jag tittar på "I huvudet på Gynning". Lite skit får man ta, men helt ärligt så är Gynning bara för härlig. Och nej, jag tänker inte på hennes frisyrer, kläder, bröst eller bilder. Nejnej... Det roliga med henne är att garvar så jag bara måste skratta med henne, hon gör lite halvskumma saker (vem fan vill inte göra sånt?) och hon är bara så... Rolig.
Höhö. Gynning gör min vecka lite bättre helt enkelt.
Kanske ska bekänna att jag har hennes bok i bokhyllan också? Och ja, jag har faktiskt läst den, från pärm till pärm. Ha! Fint litet avbrott från fantasyn och kurslitteraturen.
Nu är det däremot Narniaböckerna som gäller. Älskade Aslan!

Verklighetsflykt is the shit.


Jag ser ljuset...

Kaoset börjar lätta en aning... Alla rummen är klara, så nu städas det för fullt. Jag samlar på mig massa poäng till min händiga sida, har officiellt borrat upp gardinstänger för första gången i mitt liv. Vem vet... Kanske kan klara mig utan biffiga karlar i mitt liv förr eller senare ^^ Höhö.
Skönt att kunna vakna och luffsa ut ur sovrummet i slampigt korta pyjamasshorts utan att snubbla på en målare i hallen. För övrigt så lyssnade han på Blind Guardian och käkade bullar på löpande band. Trevligt värre ^^

Tentan gick för övrigt åt helvete, har ett litet hopp om att kanske vara godkänd, annars torskar det sig rejält. Hur fasiken kan man sätta in en omtenta till den 9:e februari? Är rätt så körd om det blir att skriva om den. Men men...
Hoppas kan man ju alltid.
Nåväl... Ska kolla läget med studentrummen på Bostadens hemsida, pilla in MP3n i datorn för laddning, borra upp den sista gardinstången och sen brottas med köket. Och tro mig när jag säger att vårt kök officiellt är det äckligaste på hela gatan. Om man tittar riktigt noga så kan man nästan se att det kryper på golvet. Mums...

Näe.... Nu jävlar!

Kaos!

Jajjemänsan. Kaoset i lägenheten är ett faktum. Vi lever på en halverad boyta, min säng står i Ida och Elins rum och mina underkläder står i köket.
Det kallas tydligen för renovering/tapetsering. Jättekul. Kaos, kaos och kaos. Men men... Det blir nog bra, för fan.

Har beställt kurslitteratur för 1062:- igår, kändes verkligen... Bra. Eeehehe. Ska ringa pappsen och förklara läget. Papps är snäll. Annars så är det världens fetaste tenta på fredag. Plugga kanske? Mycket möjligt. Borde öppna böckerna och begrava mig i kroppens ofräscha funktioner. Ljuvliga humanbiologi! Duodenum, Jujenum, Ileum, aortabågen, tarmrörelser, nervsystem, benvävnad, leverceller, njurar... You name it.
Näe... Nu jävlar!

Mycket att göra

Sitter och tittar på "Doktorn kan komma". Höhö ^^ Lite tragiskt, men vafan. Ibland måste man. Tänkte pallra mig ner mot NUS om ett tag för att möta Kattis.
Innan det borde jag plugga. Lite iaf, dra igenom hjärtat lite snabbt, eller kanske öppna anatomiboken och titta på bilderna. Känner mig riktigt seriös idag, vilket säääkert märks.

Har smällt två saker i olika batteriladdare, bokat tvättstuga (rena underkläder är ju alltid trevligt) och funderar på att diska. Jo. Saker att göra finns det gott om. Men hur kommer det sig att städning alltid är svinkul då man har annat att göra? Mycket bra fråga det här känner jag.
Undrar om det inte går lite Oprah på nån kanal...? Nejfan... Fy.

Hemma..? Jo

Sju timmars tågresa med mindre söta barn framför sig ända från Boden. Feta resväskor att släpa på och ett lätt illamående orsakat av tågets krängande. Härlig dag!
Är med andra ord tillbaka i Umeå, numera ensam i en fyra på ca. 100 kvadratmeter. Nån som vill komma och sällkapa mig? Har vankat lägenheten runt upprepade gånger och sökt kontakt med krukväxterna. Illa det här, mycket illa. Men det fixar sig, tänkte städa undan lite julgrejer, dammsuga och skura nån dag. Stora planer.
Herr gitarr blev för övrigt kvar i Kiruna, så om nån är på väg ner så kan ni svänga förbi och hämta honom ^^

Voi voi... Kanske dags att äta "middag". Måste handla imorn.