Ont, precis överallt

Här sitter man med träningsvärk precis överallt från midjan och ner. Vad gör man åt saken? Jo, man går på hurt-Barbros gympa för att göra livet ännu jävligare. Nåväl... Träna är kul, så man ska väl inte klaga. Höhö. Blev lite gym innan också, hakade på Emils armpass. Kändes ju alldeles underbart bra att jobba sig upp till hans startvikt. Pöööh... Typiskt att karlar ska vara starka. Men jag jobbar på det! Säger vi... Sen att jag är naturligt klen behöver vi ju inte tänka på. Ääääh...

Nåväl... Ska väl kanske fortsätta min kväll framför TVn med anteckningar från senaste månaden och reda ut den medicinska biokemin så nästa veckas tenta kanske t.o.m. blir godkänd på första försöket.
Fast nu blev jag trött... Knepigt läge. Plugga eller sova? Svår fråga. Blir att plugga ett liiiitet tag till, så kan man kanske få unna sig en liten sovmorgon imorn ^^ Hööh, dvs. en låååååång en.

Näe.... Amidbindningar, here I come!

Sova sig lite...

Är lite allmänt mörbultat, både psykiskt och fysiskt, efter måndagen.... Den psykiska utmattningen kommer från att ha sagt ordet dipalmitoylfosfatidylkolin inför folk och utan andningspauser i en redovisning, och det fysiska från måndagsfysen.
Nu sitter jag och mår lite illa efter kvällisen och tänker på allt som måste hinnas med innan nästa veckas tenta. Medicinsk biokemi... Jättekul och spännande, inte. Men faktiskt lite intressant, får bara hoppas att det räcker för att få upp motivationen till pluggandet.

Tiden går fort, oavsett om man har roligt eller inte. Eller... Den går inte fort då man tänker på det, men då man ser tillbaka på det som har varit så har tiden i vilket fall som helst rusat förbi. Åldersnojan har parkerat inom mig, långtidsparkeringen. Är inte sådär jätteallvarligt, långt ifrån, men bara precis så jag måste grubbla lite på framtiden. Just nu känns det som att jag är på rätt ställe, och det finns ingenting jag hellre hade gjort (förutom dragit utomlands på obestämd tid om jag sket ut pengar). Men vad händer egentligen sen?
Näe.... Nu fick jag magknip, kan bero på det översaltade ägget jag åt för ett tag sen. Borsta tänderna och sen sova!

Äntligen

Äntligen har Grey's Anatomy börjat igen ^^

Funderar på att diska när jag är klar med lungsurfaktantens uppbyggnad (fråga inte ens, jag kan inte svaret)... Mycket spännande, hydrofila och hydrofoba delar, o ja. Det här fixar sig.
Dagens fundering är om man kan boka om tider för vaccinering, måste kolla det imorn innan jag slirar iväg mot universitetet mot ännu en olidligt spännande föreläsning.
Nåväl. Ska mysa med mina nybeställda böcker efter allt annat husligt. Höhö. Och hämta blommorna som står i badkaret... Raringarna har duschat för första gången här nere i södern. Mammas älsklingar.

Aj

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att offra torsdagsfysen för Guldkompassen. Känns... Skumt. Men benen är inte riktigt som de har varit för några år sedan. Då drog både Emil och jag slutsatsen att jag håller på att bli gammal. Fy fan säger jag bara.
20 år och snart blir det väl rullstol... Helvete. Jag har ont i periosten. Och tårna... Och knät... Och jag har fan ett blåmärke på armen. Synd om mig... Mmm... Kladdis ^^

Nu plugga.

Hårt liv

Dagens stora uppdrag (förutom att pilla fingrarna ur arslet och ta tag i den medicinska biokemin) var att hitta en träningströja. En riktig jäkel, med sånt där anti-svettyg som torkar fort som attan. Det är banne mig inte lätt att hitta något som man inte ser ut som en stoppad gris i. Vem tror helt ärligt att alla tjejer vill träna i slickade kroppsstrumpor? Hoff. Nå det är inte lätt då klimakteriesvettningarna gör sig påminda. Får börja springa utomhus i kylan. Kallt och fint.
Blev ingen ny träningströja. Kände mig tjock och köpte ett par nya mjukisar som jag kanske t.o.m. kan vistas i utomhus. Höhö.

För övrigt har min papps köpt en ny bil. Det blir intressant att se raringen till påsk ^^

Naket och svettigt

Så var det söndag igen... Och det fina vädret gör ju inte saken sämre heller! Solsken och snö på backen ^^ Var ut och sprang en sväng längs Nydalasjön med Ida, inte så pjåkigt alls, bortsett från halvtaskig kondis och slem i halsen. Men det tar sig!
Det märks att man är Kirunabo i själen, raset i gruvan berör kollektivet i allra högsta grad. Alla tre har familjemedlemmar som vistas under jord i den förbannade gruvan. Utan LKAB finns inte Kiruna som stad, men det är LKAB som kommer att bli stadens undergång. Malmen bryts, marken rasar med bostäder och gator... Byggs det nytt? Nä. Har en faster och kusin som bor i ett hus som kommer att ha rasat sönder om fem-sex år. Vars ska de ta vägen? Det satsas inte på befolkningen. Folk väljer att flytta, det finns inte bostäder för folk som vill flytta hemifrån, det finns inga möjligheter att läsa vidare för att få den utbildning man vill ha... Nejtack.

Nu byter vi ämne, för LKAB roar mig inte. Elin och jag satt uppe och kollade upp lite bilder på älskade google igår ^^ Ett litet Harry Potter-tema, kvällen till ära. Här har vi då Daniel Radcliffe spritt språngande näck. Men det är inte det som är det roliga, nejnejnej, utan det är vad han gör. Det finns måååånga förslag... Dirigerar han orkestern som kanske också spelar i bara mässingen? Han kanske har tagit sig en liten sauna och nu springer runt näck för att svalka sig? Eller... Min absoluta favorit: Han gör en extremt våldsam helikopter ^^ "Å ett.... Å två... Ååååå.... KÖR!"


142495-83

Näe... Nudist is the shit! Ska vandra mot duschen och slänga mitt underställ i tvätten.

Pony play!

Mjaaaha... Vad skådar mitt öga denna arla morgonstund? Vare sig guld eller solsken, icke heller ett ljus i det eviga mörkret (har inte tänt lampan). Snöstorm. Guuud vad kul att gå till universitetet. Jättekul, verkligen.
Tur att jag har gårdagens födelsedagsfika i färskt minne, och antagligen en gnutta socker kvar i blodet, för att orka med vädret.
Vars tog solen vägen?! Kom tillbaka! Var inte alltför jättefult längs Nydalasjön igår, inte fult alls. Ville ut och springa på isen, men något inom mig sa att det kanske inte var en så bra idé. Man vet ju aldrig här nere i södern, tacka vet jag Torneälvens istäcke.

Vad mer, vad mer... Visst ja! Testade lite pony play igår, väldigt uppskattat av både deltagare och åskådare. En liten höjdare, om jag får säga det själv. Eeehehe, oj, menar "gnägg". Njäe... Outsiders is the shit, men innan jag har ett bett i käften och drar nån i vagn och sen säger att det är upphetsande, då är det nog hjärnskakning för min del.
Sinnesförvirring, slag i huvudet är vanskliga.
Näfan... Nu blir det att springa iväg, kommer att bli sen. Kul. Ovärt.